Showbiz

# legislatie auto # scaun masina #copii vedete #dana rogoz

Dana Rogoz, acuzata ca nu are grija de siguranta copilului ei!

Dana Rogoz isi petrece cateva zile la Paris alaturi de familia ei. Isi tine la curent fanii cu ce face, cu aventurile la Disneyland, insa acest lucru ii aduce si critici, mai ales cand vine vorba de siguranta lui Vladut, copilul cuplului. 

Dana si sotul ei s-au deplasat prin Paris cu taxiul, iar Vladut a aparut in imaginea postata de Dana pe Facebook in bratele mamei sale. Pentru ca nu era in scaunul pentru copii, o multime de fani ai vedetei au criticat-o ca nu are grija de copil cum trebuie. Dana se apara. 

"Este o regulă de la care nu ne-am abătut nici o clipă în ceea ce privește mașina personală, doar ca atunci când vine vorba de taxi sau mijloacele de transport în comun, legea permite transportarea copilului fără scaun special, și de aceea devine extrem de complicat sa găsești o alternativa mai sigura pentru copilul tau. Din păcate asta este situația la noi în tara. Repet, prima opțiune a fost uber family de dimineață, dar la ora respectiva nu găseam nimic în timp util", a precizat Dana Rogoz pe contul ei de Facebook.

 

"O sa redau mai jos reglementările privind transportul copiilor in România: copiii cu o înaltime de pana la 135 cm pot fi transportaţi în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă pentru conducător şi pasageri, doar dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul. Fac excepţie de la această regulă copiii aflaţi în mijloace de transport în comun sau în taxi, dacă în acesta din urmă copilul ocupă orice alt loc decât cel de pe scaunul din faţă. Transportul copilului în vârstă de până la trei ani, în acest caz, se realizează sub supravegherea unei persoane, alta decât şoferul”, a mai adăugat actrița.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare