Showbiz

#America Express #antena 1 #oase

Demisie la Antena 1! Cine e vedeta care a parasit America Express chiar inainte de noul sezon

Dupa ce a castigat Asia Express alaturi de CRBL, Oase a ramas in proiectul celor de la Antena 1 si a devenit coprezentator in show.

 

Ca s-a numit Asia Express sau America Express, Oase a facut parte din echipa emisiunii, atat alaturi de Gina Pistol, cat si de Irina Fodor, insa acum se pare ca drumul lor merge pe cai separate.

Dupa ce in mediul online s-a aflat ca Oase nu o sa mai apara la America Express 2024, barbatul a primit mai multe mesaje de la fani care ii cereau sa explice tot ce s-a intamplat.

Astfel, intr-un mesaj postat in mediul online, coprezentatorul America Express a afirmat ca el a luat decizia de a nu mai continua si ca nu s-a certat cu nimeni de la Antena 1.

„Chiar am primit multe mesaje pe tema asta si nu pot decat sa ma bucur si sa va multumesc pentru grija! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricat de mult imi place in familia aceea, vine un moment in viata cand trebuie sa te opresti, sa faci un pas in lateral si sa evoluezi si mai mult. Desi stiu ca mai am mult de lucru la mine si la tot ce vreau sa devin pe toate planurile, consider ca era necesar sa fac o pauza, ca mai apoi sa vin si cu mai multa forta, inspiratie si creativitate pentru a deveni cea mai buna versiune a mea! Nu a fost vorba de vreo cearta, ci e vorba despre o miscare de care aveam nevoie pentru a ma aduce si mai aproape de cel ce vreau sa fiu”, a spus Oase pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare