Showbiz

#antene 1 #carmen grebenisan #catalin maruta #pro tv

Catalin Maruta a vrut sa afle: Cine plateste mai bine, Antena 1 sau PRO TV? Carmen Grebenisan i-a raspuns

Finalista in 2023 la Survivor Romania, dar si fosta concurenta la Asia Express, Carmen Grebenisan a fost invitata recent in podcastul lui Catalin Maruta.

 

Asa cum era de asteptat, vedeta a abordat mai multe subiecte, insa o curiozitate foarte mare a lui Catalin Maruta a fost sa afle cine plateste mai bine dintre PRO TV si Antena 1.

„Unde ai castigat mai multi bani, la Survivor sau la Asia? Dupa Asia sau dupa Survivor? Unde au platit mai bine, la Antena sau la PRO TV?”, a intrebat Catalin Maruta.

Carmen Grebenisan nu a vrut sa spuna sumele si nici nu a vrut sa dea de inteles unde a fost mai bine, afirmad in schimb ca nu ea a negociat, ci agentia care se ocupa de contractele ei.

„Mai multi bani am castigat dupa. Stai putin, ca eu lucrez cu agentie. Au procentul lor, iti dai seama. Se ocupa de toate proiectele mele si sunt multumita de ei, de Global Records. Multa lume a fost stresata in timpul show-ului. Am vazut ca se vorbea despre sumele de bani care se castiga. Toata lumea fugea dupa bani, pana si din clanul Faimosilor. Discutau mult, ce sume, cand se face plata... Eu am intrebat: «Mai, oameni buni, da voi chiar ati venit doar pentru bani?». N-ai nicio sansa sa ajungi in fata daca ai venit doar pentru asta”, a spus Carmen Grebenisan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare