Showbiz

#prezentatoare stiri #constantin simirad demisie

Antena 1 a ramas fara o prezentatoare de stiri indragita. Cum si-a justificat demisia: "Daca nu mai simti bucurie..."

Irina Ursu a ales sa renunte la postul de prezentatoare de la Antena 1. Aceasta se afla in fruntea Observatorului de Weekend incepand din luna iulie 2022, cand a preluat pozitia de la Octavia Geamanu.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Irina Ursu a facut public anuntul despre incheierea contractului cu Antena 1, potrivit paginademedia.ro. Cu toate acestea, ulterior a sters acea postare.

„Am decis sa incetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix asa: <>. Cine ma cunoaste, stie ca sunt un om ambitios, care nu se da batut si care, cu cuvinte potrivite, poate face si invata orice. Si cu toate acestea am renuntat, pentru ca nu am reusit sa ies din haina veche si sa imbrac uniforma noua.

Cred ca aceasta meserie este despre energie. In fata dumneavoastra, suntem energie”, a scris jurnalista in postarea sa de pe Facebook.

 

„Am considerat ca daca nu mai simti bucurie cand vii in fata oamenilor, mai bine te retragi, pentru ca voi, cei care ne priviti, meritati la TV oameni care sa fie conectati 100% si sa emane acea bucurie a comunicarii prin toti porii. Sunt recunoscatoare totusi pentru toate experientele pe care le-am trait aici, pentru ca, la finalul zilei, toate sunt o lectie. Este o satisfactie uriasa pentru mine ca orice mi-am propus in viata a iesit! Ei vor spune ca e noroc. Eu stiu ca a fost multa, multa munca”, a mai scris frumoasa prezentatoare TV, potrivit sursei mentionate mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare