Showbiz

#vedete Survivor Romania #Survivor Romania 2023 #Survivor romania

Cine sunt vedetele de la Survivor Romania 2023? Anuntul facut de PRO TV

Dupa ce timp de doi ani a cucerit publicul la Kanal D, emisiunea Survivor Romania s-a mutat in 2022 la PRO TV, acolo unde a reusit sa se mentina lider de audienta.

 

In 2023, show-ul de surpravietuire revine cu un nou sezon la PRO TV, postul din Pache Protopopescu facand un anunt important zilele acestea: numele vedetelor care vor aparea in urmatorul sezon Survivor Romania va fi anuntat in cadrul unui show care se va vedea live si in exclusivitate pe VOYO, pe 15 decembrie 2022, de la ora 21.00!

„12 membri are Tribul Faimosi la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini si motivatii croite pe masura show-ului vor demonstra si celebritatile care au acceptat provocarea Survivor Romania pentru sezonul urmator. Veti face cunostinta cu cele 6 fete si 6 baieti, pe VOYO, joi 15 decembrie”, a spus Dan Pavel, prezentatorul show-ului Survivor Romania.

Dupa cum a anuntat Alex Delea, castigatorul Survivor Romania 2022, noul sezon al show-ului de la PRO TV va incepe la inceputul anului 2023.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare