Showbiz

#Survivor Romania 2023 #Survivor romania #Survivor #participanti

Acum s-a aflat! Cine sunt cele 12 vedete care participa la Survivor Romania 2023

Survivor, show-ul in care limitele sunt facute doar pentru a fi depasite, formatul care le arata celor de acasa ce inseamna sa lasi in urma confortul de acasa si sa te adaptezi la o viata la care nici nu te gandeai, este pe punctul de a incepe din nou la PRO TV.

 

Noul sezon Survivor Romania va debuta la inceputul anului 2023, iar PRO TV a anuntat, pe platforma VOYO, cine sunt cele 12 vedete care vor participa in emisiunea fenomen, in echipa Faimosilor.

Potrivit unui comunicat oficial al postului din Pachet Protopopescu, cei 12 Faimosi de la Survivor Romania 2023 sunt: DOC, Gheboasa, Maria Constantin, artisti cunoscuti in lumea muzicii, Ionut Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri si de succes antreprenori si artisti din tara, Remus Boroiu, specialist in transformarea corporala, Jorge, cantaret si prezentator cu o vasta experienta pe scena, Stefania Stanila, campioana in lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafa, Ada Dumitru, actrita, Carmen Grebenisan, creatoare de continut si antreprenor, dar si Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de catre toti cei de acasa. 

„Survivor este cel mai complex reality show TV din piata media din lume, iar casting-ul este una dintre cele mai importante componente. PRO TV isi doreste sa aduca in fata telespectatorilor caractere autentice, astfel incat fiecare dintre noi sa se poata regasi in aceasta experienta minunata. De-a lungul celor 8 luni de casting au fost provocari numeroase, ultima fiind chiar alegerea finala a panel-ului pe care l-am prezentat aseara deoarece fiecare concurent trebuia sa fie atat apt fizic si psihic, cat si relevant si reprezentativ pentru publicul care traieste la intensitate maxima acest show. Am discutat cu peste 150 de vedete, si sunt convins ca am gasit cea mai buna varianta in contextul dat. Eu sunt indragostit de acest format si ii admir pe toti cei care accepta o astfel de provocare. Totul este 100% real, iar concurentii au parte de conditii la care nici nu s-ar fi putut gandi. Sunt extrem de incantat de casting-ul final si vreau sa le multumesc tuturor ca au acceptat sa faca parte din frumoasa aventura SURVIVOR ROMANIA”, a spus Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului