Showbiz

#andreea mantea #craciun #mancare

Andreea Mantea are ghinion cu sarmalele de Sarbatori

Andreea Mantea se straduieste sa gateasca mancarurile traditionale de Sarbatori, insa anul trecut bruneta a fost urmarita de ghinion.

Andreea Mantea a gatit anul trecut de doua ori sarmale, insa nu a apucat sa se bucure de ele in timpul Sarbatorilor.

"Am avut, anul trecut, o experienta neplacuta cu sarmalele, care mi s-au ars si m-am apucat repede sa fac altele. La ora doua dimineata, eu faceam sarmale si dupa ce au fost gata, am vrut sa le racesc pentru a le putea baga in frigider, si le-am scos pe geam. Dar, din pacate, mai tarziu a inceput sa ploua si s-au dus si sarmalele facute a doua oara", a declarat Andreea Mantea, in emisiunea D-Paparazzi , de la Kanal D.

Dupa ce le-a gatit tuturor barbatilor din viata ei, bruneta nu mai crede in sintagma "Dragostea trece prin stomac".

"Ma pricep si la mancare romaneasca , si la mancare italieneasca , le-am tot gatit barbatilor din viata mea, insa ei tot au plecat", a mai spus Andreea Mantea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului