Vedete din Romania

#andreea mantea #nasser #andrei tardea

Andreea Mantea: "Sunt lecuita de barbatii insurati"

Andreea Mantea neaga faptul ca ar avea o relatie cu omul de afaceri libanez Nasser , dupa publicarea unor poze cu ei in ipostaze apropiate.

Dupa experienta cu Andrei Tardea , in care a fost implicata fara voia ei intr-un scandalul dintre Tardea ei si fosta lui sotie, Alexandra, Andreea Mantea nu mai vrea sa auda de barbati insurati.

"Nu e cazul unei idile intre mine si Nasser. Am deja pe cineva si credeti-ma ca sunt lecuita de barbatii insurati! Cum intalnesc un baiat, il intreb Spune drept: esti insurat ?. Glumesc, nici chiar asa!”, a declarat, pentru "ring", Andreea Mantea.

Bruneta sustine ca l-a pupat pe obraz pe omul de afaceri si atat, restul fiind speculatii.

"Poza este facuta ziua in amiaza mare... Daca aveam vreo intalnire de amor, nu ma vedeam cu persoana respectiva in miezul zilei. Barbatul din fotografiile publicate este patronul restaurantului a carui deschidere va avea loc pe 18 noiembrie, iar evenimentul va fi prezentat de mine. Ne-am intalnit sa vorbim despre bani, despre ce vom face, cum vom face la inaugurarea localului. Restaurantul se afla pe Bulevardul Barbu Vacarescu, iar la intrare are cateva masute.

Am parcat masina exact langa acestea, iar el, cand a vazut ca am ajuns, a venit sa ma ia de la masina. Am mai mers cinci metri si era o masa unde se mai aflau multe alte persoane cu care am stat de vorba. De ce n-au pus si celelalte poze?”, a explicat Andreea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare