Showbiz

#andreea marin #violenta domestica #Pretuieste Viata #ajutor femei

"Andreea Marin nu trece pe langa oameni, ii mangaie pe crestet si dupa aceea pleaca mai departe!"

Numele Andreei Marin este legat de cativa ani de violenta in familie. Multi au speculat ca vedeta vorbeste din experienta, fiind de notorietate iesirile fostlui sot. Insa motivul este altul.

Andreea Marin continua actiunile caritabile alaturi de asociatia “Pretuieste Viata”. Anul acesta, fosta prezentatoare TV isi propune sa ajute victimele violentei in familie si sa contribuie la integrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati. Astfel, Asociatia” Pretuieste Viata” a demarat un proiect menit sa continuie “Scoala Mamelor”, care are ca scop sprijinul victimelor violentei domestice, dar si al persoanelor cu dizabilitati, si sustinerea lor pentru a se integra pe piata muncii.

„In programul Scoala Mamelor, problemele oamenilor care traiesc aceste experiente au fost mereu pe primele locuri ca interes pentru cei care ne-au contactat in ultimii ani, asa ca am decis sa sprijinim nu doar cu informatii utile, ci mai ales cu fapte concrete, care sa-i ajute sa inceapa o noua viata, in demnitate, pe picioarele lor. De multe ori frica, rusinea de a recunoaste prin ce trec, posibilitatile materiale reduse, umilinta sau discriminare ii impiedica pe acesti oameni sa faca schimbarea care le-ar darui o noua viata”, a declarat Andreea.

Noul proiect isi propune sa ajute 650 de oameni sa se integreze pe piata muncii, prin programe de calificare profesionala si consiliere psihologica, dar si sa ajute concret victimele persoanelor care sufera in urma violentei domestice. Persoanele care au nevoie de sprijin pot suna la numarul de telefon 116111 (gratuit in retelele Romtelecom si Cosmote), unde vor intra in legatura cu specialisti care ii vor indruma atat psihologic si medical, cat si juridic.

 

„Doamna Ozturk nu trece pe langa oameni, ii mangaie pe crestet si dupa aceea pleaca mai departe. Ea ramane, mai ales langa persoanele cu dificultati majore in viata. Lucreaza de mai multi ani de zile pentru aceste persoane aflate in dificultate.”, a declarat doctorul Cristian Andrei, presedintele fundatiei Estuar, partener al acestei campanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare