Showbiz

#showbiz #onorarii #concursuri #emisiuni tv #vedete intern #concursuri regizate

Din culisele show-rilor TV: concursuri regizate pentru onorarii colosale!

Te uiti cu interes la emisiunile-concurs sau la reality-show-uri? Fosti angajati sustin ca cele mai multe dintre ele sunt atent regizate tocmai pentru a face audienta! Iar vedete precum Bianca Dragusanu sau Andreea Mantea nu ar fi altceva decat niste marionete menite sa tina publicul cu ochii atintiti pe micul ecran!

Scandaluri fabricate de dragul audientei

Un fost angajat al Antenei 1 a dezvaluit pentru click.ro cateva secrete din culisele emisiunilor la care a lucrat.

"Daca ai un show de talente, povestea concurentilor e foarte importanta. Cu cat e drama mai mare, cu atat mai bine. Pentru un show precum «Burlacul», insa, sunt alese concurente cat mai diferite ca si educatie si comportament si, in general, cu cat esti mai toapa si ai gura mai mare, cu atat sansele tale sa fii selectata si sa ajungi pana in finala cresc. La fiecare eliminare, echipa stie cine va fi eliminata si operatorii stiu exact cui trebuie sa-i surprinda reactiile. Cu cat plange mai mult, cu atat mai bine", a declarat sursa citata.

Potrivit acesteia, scandalurile sunt cele care tin publicul "in priza", astfel ca exista oameni in echipa care intarata concurentele una impotriva celeilalte. Totul are un scenariu bine pus la punct, se reiau de mai multe ori filmarile daca o scena nu a decurs bine sau daca replicile nu au fost spuse corect. "Si Andreea Mantea, «Burlacita» de acum, merge pe acelasi tipar: nu va ramane intr-un final cu nimeni, chiar daca a ales deja un concurent. Ea e doar o marioneta pentru producatorii show-ului, lucreaza dupa un anumit scenariu. La X Factor nu sunt interesati cat de bine canti, ci daca ai gura mare si te poti certa la nesfarsit, iar piesele sunt alese de cei din echipa!", a mai spus sursa pentru click.ro.

Citeste si:

Mihaela Radulescu, in razboi cu... Iata ce declaratie incendiara a facut!

Cel mai tanar pensionar din Romania e si cel mai bogat!

"Dansez pentru tine", din toamna la Antena 1!

Scandal neprevazut pe platourile "Splash"

Insa se pare ca, pe langa regiile bine puse la punct, show-urile au parte si de "spectacole" gratuite, neprevazute. Un adevarat scandal ar fi avut loc zilele trecute pe platoul de filmare al emisiunii "Splash". Totul ar fi pornit din cauza Biancai Dragusanu! Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, roscata, care incaseaza 10.000 de euro pentru emisiune, este tratata de echipa productiei de la Antena 1 ca o adevarata diva.

Se pare ca saptamana trecuta, in timp ce un membru al echipei de filmare tocmai ii spunea la telefon ca trebuie sa fie in centrul atentiei, sa arate spectaculos si sa aiba multe interventii verbale pentru ca ea este diva, iar toti ceilalti sunt "doar de umplutura", Bianca a activat difuzorul, iar toti cei prezenti in platou au auzit intregul discurs. Drept urmare, s-au starnit o multime de animozitati printre concurenti. Insa cel mai vehement a fost Serghei Mizil, care si-a dat drumul la gura si a inceput sa ii injure pe toti cei care produc emisiunea in care el este concurent.

"Timp de doua ore, acesta a injurat incontinuu echipa, a zis ca el nu e un neica nimeni care sa se lase calcat in picioare doar ca sa apara la televizor, dupa care a plecat. In ciuda rugamintilor tuturor celor prezenti in platou, care l-au sfatuit sa se gandeasca mai bine si sa ia in calcul si obligatiile contractuale, Serghei a plecat val-vartej, direct la Mamaia, unde detine un restaurant, si nici pana in ziua de azi nu l-a convins nimeni sa se intoarca la filmari", a declarat o sursa de pe platourile de filmare pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea, "marioneta" care ia 50.000 de euro!

Iar intregul spectacol aducator de audienta este si sursa importanta de venit pentru vedetele care il promoveaza. Potrivit wowbiz.ro, Andreea Mantea a obtinut pentru rolul de "Burlacita" un onorariu de 50.000 de euro, de trei ori mai mult decat a luat Bianca Dragusanu, prima protagonista a show-ului. Roscata a incasat pentru emisiune in jur de 15.000 de euro.

Foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare