Plante de apartament

#cactusi Feng Shui #cactusi #energii Feng Shui

Unde sa pui cactusii ca sa atragi norocul, potrivit specialistilor in Feng Shui

 

 În ultimii ani, cactușii au devenit un element decorativ foarte comun atât în ​​casă, cât și în grădină. Desi aspectul lor este frumos si impunator, specialistii în Feng Shui nu-l recomanda pentru interiorul casei, deoarece energia sa este atat de puternica încât poate interfera cu sanatatea fizica si mentala a locuitorilor casei. Deoarece au spini și frunze într-o formă ascuțită, se spune că aceștia pot rupe fluxul de energie pozitivă, fiind astfel recomandati mai mult pentru exterior decât pentru interior.

 Cu toate acestea, specialistii în Feng Shui spun ca aceste plante pot fi aduse în casa dacă se respecta câteva principii simple. Iată care sunt acestea și ce spun specialistii:

 Plante cu energie puternică: cactusii se caracterizează prin frunzele ascuțite pline de spini. Potrivit Feng Shui, acestea sunt plante cu o energie foarte puternică, care poate interfera cu a noastră, interferând astfel cu caminul nostru și chiar cu sănătatea noastră fizică.

 Unde nu este recomandat sa pui cactusul:

 Datorită energiei puternice care provine din cactus, nu este recomandat să plasăm aceasta planta în dormitor, deoarece este unul dintre locurile pe care le folosim pentru a ne relaxa, a ne odihni și a împărtăși timp cu partenerul nostru. S-a demonstrat că această plantă interferează cu mediul, generând neliniște și stare proastă la trezire, precum și probleme intime cu partenerul tău.

 Un alt principiu Feng Shui spune ca nu este bine sa așezam un cactus nici în bucătăria locuintei, deoarece acesta va genera o stare de nemultumire și neliniste persoanei care gateste, iar masa va fi una fără gust sau cu un gust neplăcut.

 De asemenea, nu este recomandat sa avem un cactus în bucătărie deoarece este un loc în care se organizeaza regulat întâlniri în familie și au loc momente plăcute.

 În baie nu este recomandat sa ținem nicio planta, nu doar cactusul, susțin specialistii în Feng Shui. Ei spun ca baia este unul dintre locurile cele mai negative pentru plante. În afara faptului ca mediul din baie nu favorizează creșterea plantelor, energia din aceasta încăpere a casei trebuie să fie una calma și pasiva.

 O plantă spinoasă, cum ar fi cactusul, nu ar face decât sa perturbe aceasta zona de relaxare.

 Planta de apărare: pe de altă parte, cactusul este cunoscut  pentru apărarea și protejarea de energiile rele care vin spre casă, deci este recomandat să protejăm casa și locul de muncă.

 Unde putem aseza cactusul în casa

 Departe de cameră: și, dacă este posibil, diagonal de ușa principală a casei. În acest fel, va proteja casa de hoți și de energiile rele.

În grădină: în acest fel, spinii  vor proteja și apăra casa de energiile rele.

Domeniul tau de activitate: dar cactusul nu este doar o plantă de apărare, se spune că plasarea lui în locul de muncă ajuta să respingi invidia și dorințele rele, generând succes și noroc în munca.

Aproape de computer: în ultimii ani, s-a descoperit că poziționarea lor în apropierea computerului ajută la reducerea emiterii câmpurilor electromagnetice, reducându-le efectul asupra sănătății noastre.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului