Plante de apartament

# plante radiatii #plante apartament #plante

Plante care absorb radiatiile din casa

Electrocasnicele din locuinta ta emit radiatii puternice care te pot imbolnavi grav. Primele semne ale iradierii sunt slabirea organismului si a sistemului imunitar, fapt ce duce la aparitia diverselor boli, dar si mai grav, a cancerului.

Un televizor deschis radiaza pe o raza de 4-7 metri, iar chiar si cand este inchis el emite radiatii la 2 metri distanta! Fereste-te si de emisiile cuptoarelor cu microunde, ale prizelor electrice, telefoanelor mobile, monitoarelor de calculator sau aparatelor cu baterii. Nu lasati copiii sa doarma in pat cu jucarii cu baterii ! Chiar si oglinzile au un mare efect radioactiv.

Pentru a te ferii de radiatii, iata cateva plante pe care ar trebui sa le tii aproape de calculator si televizor, astfel incat acestea sa absoarba radiatiile:

Orzul verde germinat contine o enzima denumita SOD care protejeaza celulele corpului de radicalii liberi.

Feriga - e atat de puternica atunci cand vine vorba de absorbirea radiatiilor emise de electronie incat e suficient sa o asezati oriunde in birou sau in camera in care lucrati la calculator si ea isi va face treaba. In plus, e un foarte bun filtru de absorbtie a prafului si purificare a aerului.

Cactusul Studii facute la NASA arata ca aceasta planta este cea mai rezistenta la radiatiile pe care le elibereaza aparatele eletronice, chiar aproape imuna. Cel mai bine este sa asezam cactusul in fata sau in spatele monitorului calculatorului pentru a ne feri de cantitatea de radiatii pe care acesta o emite.

Aloe Vera - este o planta foarte cunoscuta pentru diversele ei proprietati in a preveni aparitia unor boli sau in a vindeca diferite afectiuni. Pe langa asta, se pare ca aloe vera isi demonstreaza utilitatea si atunci cand este asezata pe langa aparatele electronice, ale caror radiatii si energie negativa le absoarbe cu succes.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului