Plante de apartament

# plante energie # energie casa # energie negativa #plante

Ierburi si plante care elimina energia negativa din casa

Te cerți mereu cu soțul tău și simți o energie negativă în casa? Oamenii de știința au demonstrat ca îți poate merge rău din cauza unor puteri oculte, care se ascund în căminul tău. 

Iată câteva plante care pot alunga energia negativă din casa ta: 

Copalul

Copalul este o rasina a unui copac din familia  Burseraceae. Se spune ca dacă arzi aceasta rasina în casa, fumul sau are rolul de a purifica și a proteja căminul. De asemenea, copalul este utilizat pentru a mulțumi lui Dumnezeu și pentru a proteja locurile și oamenii. Copalul are o legătura directa cu zeii, iar fumul sau este atât de puternic încât poate extinde starile constiintei. 

Smirna 

Smirna este o planta aromatică extrasă din coaja diferitelor specii de Commiphora, copaci în Egipt. Arderea acestei rășini lasa un parfum plăcut. În Egiptul antic, smirna a fost arsă la prânz în cinstea lui Ra și a fost arsă și în templele dedicate lui Isis. 

Rozamarinul 

Are proprietăți de curățare și purificare, arderea lui elimină energiile negative. Este una dintre cele mai vechi plante legate de artele magice.

Este folosit în special pentru protecția casei și pentru a atrage noroc. Îl poți atarna la ferestre și te va proteja de răutate, invidie și orice energie negativă. 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului