Plante de apartament

#decorarea casei #robertorossi #flori #flori artificiale

Florile artificiale, ideale pentru decorarea oricarui spatiu. Descopera ofertele de pe robertorossi.ro!

ADVERTORIAL

Florile si plantele artificiale au o istorie foarte veche, iar avantajul lor major este acela ca nu se demodeaza niciodata. Specialistii in design interior sustin ca florile artificiale incep sa aiba din ce in ce mai mult succes. Cu ele poti realiza buchete surprinzatoare pentru nunti si aniversari, aranjamente spectaculoase pentru evenimente speciale sau decoratiuni pentru locuinta, birouri si spatii comerciale.

Magazinul Robertorossi.ro te introduce in fascinanta lume a plantelor decorative si iti pune la dispozitie o gama variata de flori artificiale care satisfac pana si cele mai inalte pretentii. Iata cateva recomandari din magazinul robertorossi.ro.

Buchete de flori artificiale pentru ocazii

Vrei sa-ti surprinzi persoana iubita intr-o zi speciala? Atunci ai nevoie de un buchet de flori. Buchetele pe care le gasesti in florarii sunt, de multe ori, ofilite. De aceea, iti recomandam un buchet de flori artificiale spectaculos, cu trandafiri, limonium, frunze bergras si crengute. Pretul unul astfel de buchet este de 157 de lei.

Intra pe robertorossi.ro si descopera zeci de buchete de flori artificiale pentru ocazii speciale.


Plante artificiale cu flori

Daca iti doresti plante artificiale cu flori pentru a-ti decora locuinta sau biroul ori pentru a personaliza spatiile comerciale, intra pe robertorossi.ro si descopera o gama variata de modele. Noi iti recomandam o planta artificiala cu flori Begonia in ghiveci, la pretul de 68 de lei.


Aranjamente cu flori artificiale

Aranjamentele cu flori artificiale dau o nota aparte spatiului in care sunt amplasate, fie ca este vorba despre o masa festiva, fie ca este vorba despre un eveniment important. Spre deosebire de florile naturale, florile artificiale au o viata indelungata si peste 10 ani arata la fel de bine ca acum. Din magazinul robertorossi.ro iti recomandam un aranjament floral elegant si diafan, la pretul de 25 de lei.

Intra pe robertorossi.ro si descopera si alte modele de flori artificiale si aranjamente cu flori artificiale.


Plante artificiale decorative

Robertorossi.ro iti pune la dispozitie o gama variata de plante artificiale decorative. Micii arbusti arata senzational si aduc un colt din natura in casa ta. Iti recomandam un bonsai artificial care costa 634 de lei in magazinul robertorossi.ro. Pretul unei astfel de plante este de 282,36 Ron.


Despre Robertorossi.ro

Robertorossi.ro este un magazin online ce ofera o gama variata de flori si plante naturale si artificiale pentru orice ocazie. Intra si descopera vasta oferta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului