Plante de apartament

Black Friday cu mai multa culoare: 50% reducere la lalele, penru o casa vesela

Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, participa la campania de Black Friday cu o reducere speciala de 50% la buchetele de lalele multicolore. Astfel, pana pe 15 noiembrie, buchetele de lalele multicolore cu pret special pot fi comandate si livrate gratuit in peste 100 de orase din toata tara, in doua ore de la confirmarea comenzii.

Dat fiind ca lalelele sunt printre cele mai dorite flori cumparate pentru acasa, Floria.ro isi propune sa incurajeze tendinta in crestere de a comanda flori pentru propria locuinta. In ultimele luni, tot mai multi dintre cei care lucreaza sau petrec mult mai mult timp acasa comanda flori pentru infrumusetarea propriei case. 

„Credem ca anul acesta dificil are nevoie de o doza de culoare si optimism. Am decis asadar sa promovam o altfel de campanie de reduceri de Black Friday. In aceeasi idee, am ales si lalelele, flori de primavara, care transmit prin cromatica lor variata veselie si voie buna, optimism. Avem nevoie poate mai  mult decat oricand de culoare si natura in apropiere”, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Floria.ro a anuntat de altfel ca va continua sa contribuie la starea de wellbeing de acasa a romanilor pastrand o reducere de 40% pentru toate buchetele de lalele cu livrare nationala, pana la finalul lunii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului