Plante de apartament

# nume populare #buchete de flori #flori

99 de buchete de flori pentru cele mai populare nume

In Romania, peste 850.000 de femei isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor. In topul cadourilor oferite sarbatoritelor, florile raman, in mod cert, alegerea cea mai potrivita. Ca in fiecare an, Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, a pregatit o colectie dedicata, iar buchete impletesc numele sarbatoritelor cu florile atribuite acestora. Hortensii, anemone, narcise, crini, irisi, dar si lalele, frezii, minirosa ori alstroemeria sau trandafiri, toate sunt astfel vedete ale colectiei de primavara.

 

Designerii florariei online au conceput, pornind de la semnificatia numelui sarbatoritei, buchete si aranjamente florale in cromatica delicata pentru a celebra cele mai populare nume de femei, sarbatoritele de Florii. Astfel, pornind de la simbolistica numelui Florina sau Printesa Florilor – ce denota creativitate, energie si sensibilitate - propunerea Floria.ro pentru cele care poarta acest nume este un buchet spectaculos cu cele mai frumoase flori de primavara. 

De asemenea, daca in cazul buchetului pentru Narcisa, culoarea predominata este galben energizant, iar pentru Iris alb sau mov, pentru buchetul Hortensia, designerii Floria.ro propun un buchet pastelat in nuante de roz, piersica si violet.

„Atentia la detalii este mereu apreciata, iar a oferi sarbatoritei un buchet care ii poarta numele este, cu siguranta, o surpriza frumoasa si, totodata, un gest atent care o va impresiona. Si nu numai de Florii. A trimite de ziua onomastica un buchet creat special pentru sarbatorita – cum ar fi Crina, Elena, Violeta, Sanziana - ramane un cadou delicat, elegant, simplu si frumos exact ca numele pe care il poarta. Am gandit, asadar, o colectie pentru cele mai intalnite nume, am adunat cele mai optimiste culori, am ales cele mai frumoase flori si le-am combinat delicat, intr-o colectie de designer”, a declarat Marina Popescu,  director general Floria.ro.

Aranjamentele florale din colectia dedicata Floriilor au preturi ce pornesc de la 110 lei de lei, sunt disponibile pe site-ul Floria.ro si pot fi livrate oriunde in tara in 2-4 ore de la confirmarea comenzii sau international in 24 de ore.

Flori ambalate in cutie, cel mai nou serviciu Floria

Primavara mai vine cu o veste buna pentru cei ce iubesc florile. Astfel, incepand din acest sezon, pe fondul cresterii gradului de recurenta a comenzilor plasate de clientii care isi doresc flori pentru acasa, Floria.ro lanseaza serviciul Buchete de flori ambalate in cutie.

Produsele din aceasta selectie ofera clientilor multiple beneficii, de la pret mai avantajos la disponibilitate, indiferent de localitate.  Buchetele sunt livrate prin intermediul unui curier, in termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii, intr-un ambalaj rezistent, gandit in asa fel incat sa fixeze buchetul de flori, pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Florile ajung proaspete la destinatie, fiind insotite de o rezerva de apa.

„Cei 12 ani de Floria.ro ne-au invatat multe despre importanta florilor in viata noastra, despre beneficiile lor, inclusiv in reducerea stresului, despre cum florile sunt alegerea potrivita, indiferent de ocazie, dar si despre oamenii care vor sa isi faca zilnic mici bucurii. Am observat ca multe femei isi comandau saptamanal flori pentru acasa si asa ne-am gandit ca merita o categorie doar a lor, un serviciu special, si asa s-a nascut ”Buchete de Flori ambalate in cutie”. Pastram aceeasi calitate a florilor, aceeasi prospetime si acelasi design premium cu care ne-am obisnuit clientii”, a mai declarat Marina Popescu.

Colectia Buchete Ambalate in cutie contine peste 20 de aranjamente florale cu preturi ce pornesc de la 149 lei de lei. Intreaga colectie este disponibila aici, iar printre alegerile specialistilor Floria.ro se numara lisianthus, floarea soarelui, minirosa, gerbera si trandafiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului