De prin lume adunate

#targ #targ vintage #targ hanmade #handmade #club #cafenea #evenimente

Jaya Winter Fest - cultura urbana in centrul istoric

Intre 22 si 31 ianuarie 2010 clubul Jaya va gazdui primul festival de iarna de cultura urbana din Bucuresti. Gazdele manifestarii vor oferi vizitatorilor un spatiu amplu, desfasurat pe trei niveluri, in centrul istoric, la interectia strazilor Franceza cu Selari.

programul festivalului va cuprinde un targ vintage & handmade, expozitii de haine si bijuterii de designer, obiecte artistice decorative iar seara ultimul nivel al cladirii devine si cel mai fierbinte: de la demonstratii de tatuaj pana la prezentari de moda, proiectii, video-art, arta interactiva si alte manifestari din sfera urban art, fiecare zi oferind o noua surpriza.

Festivalul va fi deschis vizitatorilor fara taxa de intrare, in fiecare zi incepand cu ora 17:00 si se va incheia seara tarziu cand incep petrecerile traditionale ale clubului Jaya, la care toti participantii la targ sunt invitati sa participe.

Jaya Winter Fest debuteaza vineri, 22 ianuarie cu deschiderea targului de handmade si vintage care va fi deschis pe tot parcursul manifestarii si care aduna la un loc peste 20 de artisti din aceasta sfera.

Luni 25 ianuarie va fi seara schimbului de obiecte, marti 26 ianuarie va fi seara bodypainting-ului si a tatuajelor cu henna unde mai multi artisti vor picta pe viu modele aproape goale, miercuri 27 ianuarie expo cu licitatie: „Toti stim sa pictam”, joi 28 ianuarie va avea loc vernisajul expozitiei de bijuterie si obiect decorativ mic Jaya Winter Bijoux.

Vineri 29 ianuarie Jaya Urban Tattoo, expozitie si demonstratii de tatuaj live, sambata 30 ianuarie va fi seara modei la Jaya festivalul incheindu-se duminica cu cea de-a doua seara de Divinatie si Tarot.

Program festival:

Luni 25 ianuarie

18:00 – 22:00 Seara schimbului de obiecte; fiecare participant vine cu minimum 3 obiecte pe care le poate da la schimb pe alte 3 obiecte gasite la targ. Participantii pot dona cu aceasta ocazie obiecte ce vor ajunge la o Casa de copii sau la un azil de batrani. 

Marti 26 ianuarie

19:00 – 22:00 Jaya Body Painting; Seara de bodypainting si tatuaje henna. Organizatorii mai pregatesc si alte surprize.  

Miercuri 27 ianuarie

19:00 vernisaj expozitie cu licitatie a lucrarilor si obiectelor produse in cadrul atelierului interactiv ApPAC

Joi 28 ianuarie

19:00 Vernisaj expozitie cu vanzare Jaya Winter Bijoux, bijuterii si obiecte mici decorative cu semnatura de designer. Expozitia ramane deschisa pe toata durata targului.

Vineri 29 ianuarie

18:00 – 22:00 Jaya Urban Tattoo, expozitie si demonstratii de tatuaj live

Sambata 30 ianuarie

8:00 – 22:00 Jaya Fashion Evening, seara modei la Jaya Winter Fest cu prezentari de moda, ateliere interactive si proiectii video

Duminica 31 ianuarie

18:00 – 22:00 Divinatie si Tarot, seara speciala cu vrajitoare, dat in carti si ghicit in cafea, editia a doua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului