De prin lume adunate

#unde iesim #bar #piano bar #club #muzica live #concerte

Piano bars in Bucuresti

Muzica relaxanta, lumina difuza, un pahar de whisky sau o ceasca de cafea fierbinte sunt punctele forte ale unui piano bar . Bucurestiul are doar cateva astfel de baruri, insa o data ce vei pasi pragul unui astfel de local vei deveni dependent.

 

Lime Light Piano Bar

 

Lime Light Piano Bar a fost deschis in 2006 de catre doi bulgari, care propun un nou mod de a ne distra in noptile agitate ale Bucurestiului. LimeLight este un nume excentric, care reflecteaza atmosfera din spatele usii si ne aduce un nou stil, imbogatit de bun gust si muzica elevata. Atmosfera este acompaniata in fiecare seara de muzica live cantata la pian.

Decorul este unul stilat, cu mobilier din lemn si canapele de piele, iar tablourile cu poze creionate monocrom, oglinzile matuite, covoarele matuite si lumina difuza a lampilor colorate completeaza atmosfera rafinata si relexanta.

Lime Light inseamna muzica live, cantec in jurul pianului, lumanari si un pahar de whisky pentru o seara perfecta alaturi de prieteni sau de persoana iubita. Lime Light Piano Bar se afla pe Calea Victoriei, la numarul 100, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.315.0938.

 

Piano Cafe

 

Piano Cafe este cafeneaua serilor de pian intr-o ambianta relaxanta. La Piano Cafe atmosfera este speciala, intr-un decor plin de lumina, culoare si sunet. Piano Cafe este potrivit pentru intalniri restranse, cu prieteni apropiati, intalniri romantice , dar si pentru intalnirile de afaceri, la o cafea buna. La Piano Cafe vei gasi, in afara de clasicele sortimente de cafea si ceai, un meniu bogat de bauturi preparate pe baza de cafea, croissanturi proaspete pentru vizitele matinale, ceaiul "1001 de nopti" pentru o senzatie de basm si multe alte produse specifice unei cafenele.

La fiecare final de saptamana, la Piano Cafe se organizeaza concerte cu muzica de jazz sau clasaica, la pian. Cafeneaua a initiat si un program cultural , in care artistii sunt prezenti in fiecare saptamana cu concerte de muzica live. "Cultura Coboara in Cafenea" este un program impartit pe doua grupe:  "Seara micilor maestri", dedicat micilor artisti in devenire si "La Rascruce de Muzici" in cadrul caruia vei putea admira artisti consacrati.

Daca ai chef de o seara linistita, in care sa savurezi un ceai sau o cafea, fara grijile cotidiene, Piano Cafe este alegerea potrivita. Piano Cafe se afla pe bulevardul Iancu de Hunedoara, la numarul 29, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0752.203.195.

 

XO Piano Cafe

 

XO Piano Cafe este un jazz cafe rafinat si stilat. Grija la detalii se vede in alegerea designului, in savoarea cafelei etiopiene si in bauturile fine si indraznete ce te imbie parca sa iti deschizi mintea spre renumitul motto "In vino veritas". In aceasta cafenea bauturile rafinate sunt la mare cinste. In meniu nu vei gasi insa bere. Coniacurile vechi de peste 40 de ani au mirosul unor ciocolate belgiene, trabucurile speciale  si acordurile pianului desavarsesc atmosfera exclusivista. Iubitorii de frumos nu sunt nici ei uitati.

In XO Piano Cafe au loc saptamnal concerte de jazz si blues, dar si piese de teatru. In clubul XO, au loc in fiecare seara concerte live. Pe langa mari artisti ai scenei muzicale si dramatice romanesti, vei avea ocazia sa ii vezi si pe tinerii lor ucenici, pentru seri cu spectacole fascinante. XO Piano Cafe este un club de dupa amurg, cu muzica si teatru, intr-un decor romantic. XO Piano Cafe se afla pe strada Schitu Magureanu la numarul 4. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.318.77.37.

 

Taverna Viilor

 

Taverna Viilor este un restaurant unde se asculta in fiecare zi a saptamanii muzica live. Restaurantul este situat pe Soseaua Viilor, in apropiere de City Mall si atrage in special prin programul muzical variat. Concertele de jazz, blues sau muzica traditonala fac parte din meniul acestui local. In fiecare luni, marti si miercuri este seara de live jazz piano, joi daniel lazar band te vor purta pe ritmuri de jazz, chill si lounge, iar duminica este ziua destinata muzicilor traditionale ale diverselor culturi.

In fiecare vineri in Taverna Viilor este seara de karaoke si este si singurul loc din Bucuresti unde esti acompaniat de o trupa. Cei de la Taverna Viilor au creat si pagina speciala de intenet unde gasesti melodiile si versurile si te poti pregati astfel pentru seara cea mare de karaoke.

La Taverna Viilor poti lua un mic dejun, pranz sau o cina traditionala. Pentru un pranz sau o cina copioasa poti incerca specialitatea casei "Muschi de vita ‘a la sefu", muschi de vita rumenit pe gratar, uns cu sos de portocale si asortat cu ciuperci, portocale si kaizer si servit cu garnitura de brocoli buchet. Taverna Viilor se afla pe strada Viilor, la numarul 95, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0729.967.771.

Atmosfera rafinata de piano bar, relaxare si intimitate mai regasesti la Cafepedia (Pictor Verona, nr.2, tel: 0721.102.102), Intermezzo Piano Bar (Nicolae Balcescu, nr. 4, in incinta Hotel Intercontinental Bucuresti, tel. 021.310.20.20) si Jack’s Piano Bar (George Enescu, nr. 10, tel: 0762.991.024).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea