De prin lume adunate

#timp liber #elements herastrau #unde iesim #pub #bar #club #bucuresti

Elements Herastrau: apa plata la supra-pret si fite pe malul lacului

Am ajuns in elements herastrau cu treburi, chestii, socoteli si la cat l-am cautat invartindu-ma cand prin fata terenurilor de tenis, cand prin spatele lor m-as fi asteptat sa dau cel putin de Mecca. Departe de noi acest gand insa.
Plasata, dupa cum spuneam, dupa niste terenuri de tenis (la propriu, va spun, chiar sunt fix in spatele lor), undeva pe malul lacului Herastrau, terasa Elements vine sa intregeasca pleiada de locatii fitoase pentru craii de dorobanti si fetitele Dolce&Gabbanna cu SLK-ul lui taticu care viziteaza Herastraul vara, pentru un cocktail si o parcare unde sa-si poata expune noua colectie pe 4 roti primavara-vara.
Decorata in stilul avangardist specific zonei, cu un sir lung de canapele albe pe-o parte si pe alta, pernute rosii, masute negre si un ditamai barul in centru, Elements pot spune ca m-a cam debusolat din punct de vedere al design-ului. Si asta pentru ca, desi da impresia de foarte mult spatiu, acesta este unul parca intretaiat. Barul acela pus pe centru, bine marcat de niste reflectoare potrivite mai degraba pentru o filmare decat pentru o terasa, nu face decat sa intrerupa cursul firesc al spatiului ce cauta sa se intinda cat mai bine pentru a-si dezamorti simturile.
Podeaua din lemn si trunchiul acela de copac plasat fix in mijlocul barului nu fac decat sa-ti aminteasca ca esti totusi intr-un parc, fie el unul ciuntit si domesticit in acord cu dorintele fitosilor de primprejur.
O alta chestie care m-a debusolat foarte tare in Elements a fost reprezentata de toaleta si asta pentru ca folosirea ei presupune o adevarata aventura. Intri pe un culoar si gasesti doua wc-uri de decor, unde crezi ca acolo iti poti rezolva problemele. Observi ca daca incerci, risti sa fi vazut de jumatate din club, mergi mai departe, un pic mirat, apoi o iei ori in stanga ori in dreapta (depinde de sex) pentru a ajunge la adevaratele surse eliberatorii. Surse, destul de descentrate, as putea spune, avand in vedere ca usile nu prea se inchid, apa nu prea functioneaza, sapun lichid ioc si pe uscatorul cu senzori trebuie sa-l lovesti cu forta si convingere pentru a-ti scuipa o bucatica de hartie.
Daca ai scapat insa teafar si nevatamat din aceasta aventura periculoasa pentru cei cu prostata, te poti intoarce linistit la berea ta de fite, hotarand ca de acum incolo sa te dai mai degraba pe apa Evian, pentru rezistenta.
Si ca tot veni vorba de bautura, sa iti spun si ce preturi nimeresti prin Elements. Binenteles ca ieftin nu este, n-ar sade elegant totusi pentru o terasa de fite din partea de lux a Herastraului, insa nici nu se sare calul foarte mult. Sa vedem despre ce este vorba.
• Bere: 8 lei; Corona – 15 lei;
• Apa Evian – 9 lei;
• Cafea simpla: 8 lei, Elements Coffe: 25 lei;
• Cocktail non-alcoolic: 12 lei; alcoolic: 25 lei – 40 lei;
• Gin tonic : 22 lei;
• Shot: 15 lei;
• Energizant:18 lei;
• Package (Vodka+fresh apple): 500 lei.
Noaptea, toata terasa se transforma intr-un mare club, condus de Roxana Ionescu (Antena 1) si trupa ei de animatoare, la care din cand in cand, li se alatura Edi Stancu si alte vedete din show-biz-ul autothon. Muzica este in functie de tematica serii, si asta pentru ca Elements pregateste in fiecare saptamana „Elements Zummer Nights” unde poti sa fii pe rand Tarzan si Jane, Olivia Newton John si John Travolta sau un zurliu cu cea mai zgubilitica palarie.
Personal, am luat Elements-ul drept un club de fite pe care sincer nu l-as mai vizita a doua oara. Insa, pentru cei pasionati de atmosfera trendsetter-ilor din Herastrau, le transmit ca si-au gasit locul.
Adresa: Soseaua Nordului 7-9, in spatele terenurilor de tenis

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea