De prin lume adunate

#echipament de snowboard #echipament #snowboard

Cum sa alegi echipamentul de snowboard ideal pentru tine

Daca esti pasionat de snowboarding sau iti doresti sa incepi acest sport de iarna, perioada care urmeaza este perfecta pentru tine, intrucat poti incepe sa vizitezi partiile preferate. Ia-ti gasca de prieteni sau familia si bucura-te de aventurile pe care ti le aduce noul sezon de iarna!

Pentru a te prezenta impecabil pe partie, ai nevoie de un echipament de snowboarding calitativ. Desi achizitionarea unui astfel de echipament poate sa vina la pachet cu dificultati si nedumeriri, articolul de fata iti aduce trucuri pentru a face alegeri care sa fie in avantajul tau.

1. Alege produse second hand

Primul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand iti doresti sa cumperi noul tau echipament, este investitia pe care urmeaza sa o faci. Este recomandat sa te feresti de investitii mari, mai ales daca te afli la inceput in ceea ce priveste snowboardingul.

Astfel, pentru inceput, solutia ideala este sa optezi pentru placi snowboard second hand. Produsele second hand vin cu avantajul unui pret scazut, iar calitatea poate sa fie una impecabila, fiind verificate inainte de a fi alocate spre vanzare.

De altfel, in magazine de nisa, vei gasi multe oferte pe gustul tau, iar specialistii vor fi acolo sa te indrume spre alegerea potrivita pentru tine.

2. La ce aspecte sa fii atent

Alegerea unei placi de snowboard ideala pentru tine poate sa fie dificila, in special daca te afli la inceput, intrucat este necesar sa fii atent la mai multe detalii.

In primul rand, trebuie sa stii ca placa de snowboard se alege in functie de greutate si inaltime. Spre exemplu, pentru un incepator, este recomandat ca placa de snowboard sa fie cu aproximativ 10-15 cm mai mica decat inaltimea persoanei. Acest lucru te ajuta din punctul de vedere al controlului pe care il ai asupra placii – cu cat placa este mai mica, cu atat vei avea mai mult control asupra acesteia. De asemenea, daca iti doresti sa ai parte de un control sporit, poti sa alegi o placa cu un flex mai mic.

3. Cere ajutorul unui specialist

Unul dintre avantajele pe care il au magazinele de nisa pe care le poti vizita atat fizic, cat si online, este echipa de experti care iti sta la dispozitie. Pentru o persoana aflata la inceput de drum, ajutorul unui specialist este un factor esential in alegerea unui echipament calitativ. Nu doar ca ai nevoie de o placa impecabila, ci este necesar sa iti completezi echipamentul cu boots, imbracaminte, ochelari si alte elemente importante pentru o experienta favorabila pe partie.

Nelamuririle pot sa fie numeroase, insa, cu putin ajutor, vei ajunge la solutia ideala pentru tine. De altfel, printre beneficii de care poti sa te bucuri daca alegi sa ceri ajutor, se va numara si aflarea detaliilor despre o intretinere optima. De regula, dupa fiecare sezon de snowboard este recomandat sa te prezinti intr-un service autorizat pentru a te asigura ca placa ta poate sa fie pregatita pentru un nou sezon. Unele magazine ofera chiar si acest serviciu.

Bucura-te de noul sezon de snowboarding si fii gata sa stralucesti pe partie! Nu uita, printre ingredientele pentru o aventura pe placul tau, echipamentul pe care il ai ocupa un loc fruntas!

FOTO: canva.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea