Financiar

#retragere #client #cont bancar #banca.

Vrei sa retragi din cont peste 5.000 de euro? Trebuie sa anunti banca cu cel putin o zi inainte!

Clientii care intentioneaza sa retraga mai mult de 5.000 de euro din contul lor curent trebuie sa anunte unitatea bancara cu cel putin o zi inainte, scrie zf.ro. In unele cazuri, clientii trebuie sa se deplaseze la banca pentru a depune o cerere.

Exista banci unde trebuie sa ai programare chiar si pentru sume de 5.000 sau 10.000 de lei. In care nu ti-ai facut programare , va trebui sa platesti comisioane suplimentare care pot ajunge chiar si la 1% din suma retrase.

Oficialii bancilor sustina ca aceste limitari tin de politica de securitate.

O agentie obisnuita nu dispune de zeci de mii de euro, astfel ca este nevoie de timp pentru ca banca sa alimenteze cu bani unitatea respectiva.

Astfel, clientii CEC Bank trebuie sa anunte cu 24 de ore inainte de a retrage din cont o suma care depaseste 5.000 de lei. Daca vrei sa retragi sume mai mari de 5.000 de euro de la BRD, trebuie anunti (in scris si telefonic) banca cu doua zile inainte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea