Financiar

#intesa sanpaolo # grup bancar #banca. #grup financiar

Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai solide grupuri bancare din Europa

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, recunoscut pentru stabilitatea si soliditatea afacerilor pe care le deruleaza la nivel global.

Intesa Sanpaolo este lider pe piata bancara italiana, opereaza in peste 40 de tari si are o prezenta semnificativa atat in Centrul si Estul Europei, cat si in zona mediteraneeana.

Unul din obiectivele strategice asumate global de Grupul Intesa Sanpaolo vizeaza cresterea si imbunatatirea permanenta a serviciilor pe piata de retail, precum si pe piata clientilor corporate, in dorinta de a-si consolida pozitia ca unul dintre cei mai importanti jucatori financiari.
 

Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai puternice grupuri bancare din Europa 
 

In iulie 2011, Grupul Intesa Sanpaolo a obtinut unul dintre cele mai bune rezultate in cadrul testului de stres la nivelul Uniunii Europene. Testul a presupus evaluarea soliditatii bancilor in cazul unui scenariu nefavorabil, dar plauzibil si a fost efectuat de Autoritatea bancara europeana (EBA), in cooperare cu Banca Centrala Europeana si Comisia Europeana.

De altfel dintre toate grupurile financiare prezente in Romania, o singura banca a primit o nota mai buna, rezultatele tuturor celorlate fiind sub cele ale Intesa Sanpaolo sau chiar sub pragul minim al capitalizarii de 5% stabilit de acest studiu de stres. 
 

Ce produse bancare ofera Intesa Sanpaolo Bank
 

Grupul bancar ofera servicii pentru toate tipurile de clienti: companii, IMM-uri, dar si persoane fizice.

Persoanele fizice pot beneficia de pachete de produse si servicii, un exemplu fiind “Pachetul Lider” care ofera posibilitatea ca prin intermediul cardului de debit sa poti retrage numerar de la orice bancomat din lume cu 0% comision sau  pachetul "Pensia mea"valabil pentru pensionarii care doresc sa isi poata accesa pensia de oriunde din tara, cu comision 0. Banca ofera si posibilitatea de a lua credite cu dobanzi avantajoase, dar si de a incasa alocatia intr-un cont bancar , pentru a scapa de drumuri in plus.

IMM-urile din domeniul agriculturii pot gasi in Intesa Sanpaolo Bank un partener de nadejde, banca avand deja pe rol doua programe axate pe zona agricola: Credite Destinate Agriculturii si Campanie AGRO. De asemenea, mai pot beneficia si de produse de creditare cash sau non cash, carduri si produse de comert international .

Intesa Sanpaolo Bank ofera companiilor si corporatiilor internationale suportul pentru o dezvoltare controlata si sustinuta pe termen mediu si lung.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea