Financiar

# servicii seo #seo

Serviciile SEO pentru platforma Magento: cheia succesului unui magazin online

Serviciile SEO pot aduce o imensa popularitate unui website, fiind una dintre cele mai raspandite modalitati de promovare online. SEO este modalitatea prin care poate fi manipulata vizifbilitatea afacerii tale prin intermediul motoarelor de cautare.

 

Manipularea aceasta este posibila prin intermediul cuvintelor care sunt specifice business-ului tau sau prin cuvintele ce definesc intentia de a cumpara. Astfel ca la o simpla cautare ce va cuprinde unul dintre cuvintele cheie, site-ul tau ar trebui sa apara pe primele pozitii.

Magento este o platforma in cadrul Vonteq creata pentru a dezvolta magazine online intr-un mod cat mai simplu. Se bazeaza pe tehnologie open source si este una dintre cele mai utilizate platforme de website-urile din intreaga lume. 

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera Magento?

In primul rand iti poate oferi cel mai cautat aspect, o buna indexare in motoarele de cautare, o administrare servicii SEO eficienta. Iti poti personaliza in voie site-ul raportandu-te la afacerea ta, personalizarea cosului de cumparaturi, flexibilitatea sistemului de cupoane si preturi, dar si posibilitatea de a-ti urmari comanda. De asemenea poti modifica si partea de cautare a produselor, varianta de zoom pe imagini pentru a observa fiecare detaliu. Poate suporta mai multe limbi dupa bunul tau plac si raportat la varietatea de clienti, dar si mai multe tipuri de valuta, in functie de preferintele tale si normal, ale clientilor.

Magento iti ofera extrem de multe beneficii si te scapa de multe griji si de timp pierdut cu anumite sarcini, facandu-ti treaba mai usoara. Platforma are un sistem de raportare si analiza ce iti prezinta toate detaliile de care ai nevoie pentru a observa daca afacerea este pe drumul cel bun sau efectiv are probleme. Magento este acel partener pe termen lung, pe care te poti baza in orice moment, in plus iti ofera un catalog extins cu instrumente de marketing, care iti vor fi de ajutor cu siguranta. Este considerata cea mai buna platforma de comert electronic, iar acest aspect este accentuat si de faptul ca este utilizata de marile branduri, din diferite domenii, cum ar Coca-Cola, Nike, Ford.

Platforma iti poate fi utila de la debutul afacerii si dupa dezvoltarea ei deoarece se poate utiliza la fel de bine si pentru cateva produse, dar si pentru zeci de mii de produse. Cel mai mare avantaj fiind faptul ca nu este necesar sa faci o schimbare in momentul in care business-ul tau evolueaza. Toate aceste aspecte imbunatatesc semnificativ experienta clientilor in magazinul online, astfel ca isi doresc sa revina dupa fiecare utilizare, iar recenziile bune despre magazinul tau vor fi pretutindeni.

Iar partea cea mai interesanta si benefica a acestei platforme pentru comertul electronic este posibilitatea de a o utiliza si de a crea un magazin online fara cunostinte vaste in domeniul programarii. Un astfel de site are numeroase criterii, aspecte pe care trebuie sa le configurezi si acestea necesita cateva informatii pentru a le realiza cum trebuie, dar si cum iti doresti, raportandu-le la viziunea pe care o ai pentru afacerea ta, in mod clar. Insa Magento iti ofera o multitudine de tutoriale, dar si asistenta online pentru a realiza fiecare etapa intr-un mod cat mai corect si cat mai simplu pentru tine.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea