Financiar

#consumabile hoteliere #consumabile #hotel

Relaxare si confort - alege consumabile hoteliere potrivite pentru bunastarea turistilor!

Ti s-a intamplat vreodata sa pleci in vacanta si sa uiti sa impachetezi ceva? Tuturor ni se intampla asta, din acest motiv hotelurile pun la dispozitia turistilor care le trec pragul tot felul de produse, de la papuci hoteluri si pana la cosmetice hoteluri. Pe langa cei care au uitat sa isi impacheteze anumite lucruri, sunt si turistii care intentionat nu pun foarte multe in bagaj, o singura geanta cu obiecte reprezentand tot ce iau cu ei in vacanta. Pentru acestia din urma, sunt foarte importante produsele pe care unitatea de cazare le pune la dispozitie, mai ales partea de prosoape halate

 

Asa ca orice produs care este pus la dispozitia turistilor este binevenit. Chiar daca nu sunt folosite, produsele lasa o impresie clientilor, iar acest lucru poate duce la recomandari sau, dimpotriva, la o reclama negativa ulterioara, situatia din urma fiind de evitat pe cat posibil. 

Cat de mult conteaza calitatea produselor?

Calitatea produselor care sunt oferite de hoteluri si alte unitati de cazare conteaza foarte mult pentru turisti. Pune-te putin in locul turistului care se cazeaza undeva si de-abia asteapta sa se faca comod si sa stea putin in pat, dar nu are la dispozitie prosoape, sapun sau uscator de par de calitate. Cu siguranta ca va simti un sentiment de frustrare si va evita locatia data viitoare. Mai mult decat atat, se spune ca un client nemultumit imparte parerea la cel putin inca 10 persoane, asa ca, in scurt timp, foarte multe persoane vor taia de pe lista unitatea respectiva de cazare. 

Conteaza pretul produselor hoteliere?

Pretul reprezinta un factor important in orice decizie de afaceri. E firesc sa vrei sa iti reduci costurile cat mai mult. Ideea e ca nu poti reduce foarte mult costurile pentru anumite produse, pentru ca atunci risti ca produsele pe care le achizitionezi sa nu mai fie de calitate. Pe termen scurt reducerea costurilor poate parea benefica, dar pe termen lung e posibil ca turistii sa ocoleasca unitatea ta de cazare tocmai pentru ca ai ales sa oferi produse slab calitative. Incearca sa pui la dispozitie produse pentru hoteluri care sa se incadreze in anumite standarde si, mai mult, poti intreba si clientii daca le-a facut placere sa le foloseasca. Astfel vei stii daca e cazul sa continui cu aceleasi produse, sau sa le schimbi. 

E important sa fac turistii sa se simta ca acasa?

O parte dintre turisti pleaca in vacanta ca sa se simta ca acasa, iar o parte din turisti pleaca in vacanta tocmai pentru a nu se simti ca acasa. Asa ca turistului ii trebuie asigurata o experienta unica si frumoasa, de care sa isi aduca aminte cu placere. Un lucru insa e cert: turistul vrea sa se simta confortabil si in siguranta, iar asta o va putea face doar utilizand produse de calitate, fie ca e vorba despre prosoape, sapunuri, sampon sau uscator de par. Un turist multumit inseamna, de multe ori, un client castigat pe termen lung. 

FOTO:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea