Financiar

#salon profesional #aparatura profesionala #aparatura #salon

Cum alegi aparatura profesionala pentru salonul tau?

Aparatura profesionala pentru un salon se refera la toate produsele necesare unui frizer pentru a-si face treaba cu succes. Aceasta include diferite instrumente ce se folosesc pentru tuns, barbierit sau aranjatul parului.

Afla din acest articol informatiile relevante despre cum poti sa alegi aparatura profesionala necesara salonului tau!

Masina de tuns

Acest produs este obligatoriu pentru orice salon. Chiar daca preferi sa te axezi mai mult pe clasica foarfeca, masina de tuns se dovedeste a fi utila in multe circumstante - de exemplu, atunci cand clientul are parul lung si doreste o tunsoare scurta. Masina iti permite sa tunzi grosul parului, iar acesta devine mai usor de controlat.

Dispozitivul este utilizat si pentru unele frizuri, precum cea pierduta. Poti gasi masini de tuns la diferite preturi, create de variate companii, dupa cum se vede si pe https://barber-store.ro/. Fie ca vrei o masina de tuns cu cablu sau fara, in culori clasice, precum negru sau unele moderne, ca auriul, ai la dispozitie o gama variata.

Pentru a alege produsul potrivit afacerii tale, trebuie sa te hotarasti daca vrei un model cu sau fara cablu, sa analizezi accesoriile incluse cu fiecare model, sa alegi dimensiunile potrivite pentru lame, sa verifici tipul de motor utilizat si sa afli ce tip de intretinere este necesar.

Masina de contur

Masina de contur, numita si trimmer, este folosita pentru a defini linia parului. Tinand cont de cum ajustezi lama, aparatul poate fi folosit si pentru a taia firul de par pana aproape de nivelul pielii, atunci cand realizezi o tunsoare pierduta, ori pentru a rade barba sau mustata.

Ai la dispozitie set combo masina de tuns si masina de contur JLR daca ai nevoie de ambele aparate. Designul masinilor de contur este adesea similar cu cel al masinilor de tuns, dar diferentele lamelor fac posibila utilizarea lor in moduri diferite.

Masina de ras barba

Un alt instrument necesar intr-un salon este masina de ras. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu toate persoanele care iti trec pragul cauta sa se tunda. Unii barbati vor doar sa le tunzi putin din barba sau mustata, pentru a-i pastra designul. De asemenea, unii vor sa o tunzi complet, fiind pregatiti pentru un look fresh.

Ca urmare, masina de ras nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de aparate profesionale de la salon. Produsul poate avea cablu sau sa fie wireless, se gaseste sub diferite forme, iar culorile disponibile sunt variate, de la elegantul negru, la culori sau modele mai excentrice.

Pentru a alege un astfel de produs, trebuie sa incerci sa te axezi pe unul de calitate (vrei ca firul de par sa fie tuns, nu smuls), sa alegi dimensiuni variate ale lamelor si sa nu uiti ca unii clienti prefera ras uscat, in timp ce altii tind catre varianta rasului umed. Poti sa alegi un aparat de ras umed-uscat pentru a combina ambele variante.

Aparat de masaj

Daca vrei sa creezi cu adevarat o experienta memorabila si placuta pentru clientul tau, poti sa incluzi in servicii si un aparat de masaj capilar. Acest produs poate fi achizitionat de catre orice frizer, stilist sau barbier. Rolul sau este de a masa gatul, spatele, capul si fata.

Masajul este unul calmant, pe care orice client il va aprecia, de aceea, daca vrei sa creasca sansele ca clientul sa se reintoarca, poti incerca aceasta varianta, ce va lasa o impresie buna celor care trec pragul salonului tau.

Tine cont de aparatele pe care trebuie sa le cumperi pentru un salon si aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a te declara multumit de ele!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea