Do it yourself

#sfaturi gradina #gradina de vis #trandafiri #gradina #ardei #rosii

Gradina roditoare! Substanta naturala pentru recolta dubla

Cu totii ne dorim ca gradina noastra sa fie cea mai frumoasa si cea mai admirata. Ne-ar placea ca vecinii sa fie invidiosi pe roadele gradinii noastre si pe frumusetea plantor. Ei bine, cu reteta pe care am descoperit-o noi, visul tau se va transforma in realitate!

Reteta este una foarte simpla si surprinzatoare: vei avea nevoie doar de 40 de centilitri de apa calduta si doua linguri de sare amara (sare Epsom). Pune ingredientele intr-un recipient cu pulverizator si scutura-l pana ce sarea se va dizolva. Stropeste plantele cu aceasta solutie odata 10 zile.

Datorita concentratiei ridicate de magneziu din solutia creata de noi plantele vor rodi mai mult si vor rezista mai bine. Poti sa iti stropesti rosiile, ardeii si trandafirii cu aceasta solutie. Acum ca te-am invatat acest truc, noteaza-l bine, caci iti va parea rau daca il vei pierde vreodata!

 

Sursa imagini: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului