Dieta si nutritie

#siluta perfecta #carmen bruma #sarbatori

Secretul unei siluete perfecte de sarbatori! Carmen Bruma stie ce trebuie sa faci pentru a nu te ingrasa

Odata cu venirea lunii decembrie si a sarbatorilor de iarna, foarte multa lume afirma ca perioada aceasta din an este destul de grea, deoarece alimentele destul de grase pe care le consumanm la final de an ne ingrasa.

In ajutorul persoanelor carora le este frica de kilogramele in plus, Carmen Bruma a scris in mediul online ce ar trebui sa faca un om pentru a nu se ingrasa in perioada sarbatorilor de iarna.

Va prezentam mai jos ce a spus Carmen Bruma si care crede ea ca este secretul unei siluete perfecte de sarbatori:

„Iata cateva metode simple care sa te ajute sa-ti pastrezi silueta in timpul sarbatorilor de iarna, fara sa te abtii de la mancarurile care iti plac.

1. Indiferent de ce alegi sa mananci, adauga meselor tale, de preferabil la inceput, o salata din legume proaspete, in care sa pui ulei de masline si doua linguri de otet de mere. Te va ajuta sa reduci impactul glicemic al acelei mese si sa neutralizezi o parte din efectul substantelor nocive care exista in unele alimente.

2. Pastrează un repaus alimentar intre mese de cel putin patru ore, in care sa nu ciugulesti nimic si sa bei doar apa. Bea aproximativ 35 ml/kg corp/zi, pentru ca hidratarea optima te ajuta sa ai mai putine pofte, sa gestionezi mai bine apetitul si sa nu va fie teama, poti bea apa inainte de masa sau in timpul mesei, daca simti nevoia, pentru ca nu dilueaza sucurile gastrice.

3. Nu te intinde in pat imediat dupa ce ai mancat. Incearca sa mergi, sa faci treburi prin casa, sa iesi afara la o plimbare si ideal la o ora sau doua distanta sa poti face un antrenament moderat”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare