Bianca Dragusanu a optat pentru dieta in preajma sarbatorilor de Craciun, luand aceasta decizie pentru a compensa excesele recente in consumul de alimente bogate in calorii. Fosta prezentatoare a solicitat ajutorul unui nutritionist pentru a-i elabora un regim alimentar personalizat.
Desi multi admira aspectul fizic al Biancai Dragusanu si viseaza sa aiba o silueta similara, vedeta recunoaste ca nu se simte complet multumita cand se priveste in oglinda. Aceasta recunoaste ca a facut excese in consumul de alimente nesanatoase in ultima perioada si a decis sa adopte o dieta pentru a-si recapata echilibrul si a reveni la un stil de viata sanatos.
„Am fost la munte, recent, si am mancat de am spart. Eu am, de 7 ani, cam aceleasi kilograme. Insa, in ultima vreme, am mancat multe prostii: cartofi prajiti, cornuletele, prajitura Pavlova, preferata mea. Asa ca am decis sa intru la regim.
Cu acest regim sa nu credeti, insa, ca ma infometez. E o dieta personalizata. Intr-adevar, primele zile sunt mai dificile. Secretul este, insa, sa respectati cu strictete meniul nutritionistului si sa nu va abateti de la el nicio secunda!”, a scris Bianca pe net.
Bianca Dragusanu a ales sa urmeze regimul cunoscut sub numele de "dieta colibri" in efortul sau de a pierde trei kilograme in doar cateva zile. O parte esentiala a acestei diete consta in consumul obligatoriu a unui pahar de apa cu 30 de minute inainte de fiecare masa.
Iata cum arata meniul zilnic al Biancai Dragusanu:
Mic dejun:
Un pahar cu apa, baut cu 30 de minute inainte de masa
Omleta din 2 oua, cu 60 de grame de ciuperci
Gustare:
200 de grame de kiwi plus 50 de grame de nuci
Pranz:
Un pahar cu apa, baut cu 30 de minute inainte de masa
40 de grame de hrisca plus 150 de grame de salata
Gustare:
Un mar verde
Cina:
Un pahar cu apa, baut cu 30 de minute inainte de masa
150 de grame de carne de vita plus 150 de grame de salata calda de legume
Este important de mentionat ca adoptarea unui astfel de regim necesita o atentie deosebita si ar trebui discutata cu un specialist in nutritie pentru a se asigura ca acopera necesitatile nutritionale ale organismului.