Dieta si nutritie

# dieta fuego #fuego

Dieta lui Fuego. Cum a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme in doar o luna

Pe numele real Paul Ciprian Surugiu, Fuego este, fara doar si poate, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti din Romania.

 

Nascut in anul 1976, cantaretul umple salile de fiecare data cand are concert, iar doamnele, in special, il iubesc neconditionat.

Intr-un interviu pentru Viva, Fuego a vorbit despre dietele pe care le tine, dezvaluind totodata ca in urma cu doar cativa ani a reusit sa slabeasca 18 kilograme in mai putin de o luna!

„Am norocul si avantajul ca dau foarte repede jos kilogramele, daca ma tin de programul pe care mi-l setez si daca am o motivatie suficient de puternica sa fac asta. Dietele mele cele mai frecvente sunt si foarte simple. Pur si simplu ma abtin de la mancat mult. Renunt la anumite alimente si complet la paine, dulciuri, prajeli, fainoase, grasime.

Mananc carne slaba, salate si cantitati mai mici la toate si pot slabi foarte usor asa. Recordul a fost in 2018, cand am slabit 18 kilograme in mai putin de o luna. Cred ca e important sa facem ce simtim, sa ne placa sa fim in pielea noastra si sa incercam sa nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea”, a spus Fuego pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare