Dieta si nutritie

# adevar despre pui #carne pui #pui #hormoni

Adevarul pe care nu il stiai despre carnea de pui. Sunt plini cu hormoni

Exista lucruri pe care foarte multi oameni nu le stiu despre carnea de pui. In ultimii 30 de ani a fost inregistrata o crestere a consumului de carne de pui la nivel mondial, iar majoritatea oamenilor sunt de parere ca includerea acesteia in meniul zilnic aduce multe beneficii. Situatia este insa usor diferita!

 

Cateva studii au demonstrat ca puiul crescut cu actuala tehnologie, chiar si cel ecologic, vandut pentru consum uman, ofera mai multa energie din grasimi decat din proteine. Aceasta este o descoperire esentiala intrucat puiul a fost considerat a fi una dintre sursele principale de proteine.

hormonii de crestere favorizeaza aparitia mai multor afectiuni. Printre acestea se numara si pubertatea precoce. Unii cercetatori considera ca steroizii, in mod special, declanseaza pubertate prematura si cresc riscul de cancer de san, mai tarziu, in viata. 

Asadar, persoanele preocupate de acest potential efect secundar ar trebui  sa consume carne sau produse lactate fara hormoni de crestere sau sa evite carnea si produsele lactate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare