Ce dieta poti incerca in aceasta toamna
Ziua 1
Micul dejun: salata de dovleac, morcovi si suc de lamaie si terci de dovleac cu tarate.
Pranz: supa de dovleac cu alte legume (dovlecel, morcovi, ardei, rosii, ceapa, patrunjel, leustean).
Cina: dovleac la cuptor.
Ziua 2
Micul dejun: salata si terci de dovleac
Pranz: supa de dovleac cu legume sau placinta de dovleac cu fructe acrisoare: mere, prune.
Cina: fructe (mere, pere, gutui) si suc proaspat de citrice.
Ziua 3
Mic dejun: salata si terci de dovleac
Pranz: supa cu cartofi si galuste din carne de vita si dovleac.
Cina: salata de dovleac cu ananas si crutoane.
Ziua 4
Micul dejun: terci cu salata verde si dovleac
Pranz: supa de legume si tocana de ardei grasi.
Cina: tocana de dovleac cu legume si ciuperci.
In ziua a 5-a se repeta meniul, incepand cu cel din ziua 1 si respectand ordinea pentru urmatoarele zile, timp de 14 zile, potrivit Gustos.ro.