Dieta si nutritie

#amalia enache #dieta #slabire

Cum reuseste Amalia Nastase sa isi mentina silueta: a renuntat la un singur aliment. „Mananc chiar si fast-food"

Amalia Nastase a slabit spectaculos, iar acum se mandreste cu o silueta de invidiat. Vedeta a dezvaluit care este secretul sau si la ce aliment a renuntat.

 

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a reusit sa slabeasca zeci de kilograme intr-un mod spectaculos. Chiar daca a mai pus cateva kilograme inapoi, vedeta reuseste sa se mentina.

„Am renuntat sa mai fac din numarul de kilograme un tel de a trai in viata. Si am inceput sa ma ocup de ce imi place mie sa fac in viata . Evident, nici nu ma indop, dar nici nu mai stau sa numar cantarul”, a povestit Amalia Nastase pentru unica.ro.

Vedeta a mai dezvaluit la ce aliment a renuntat definitiv. „Mananc fara paine, dar cand am chef mananc si dulciuri. Am fost la Paris si am mancat si croissante. In America mananc cupcakes. In decembrie am fost la un congres de anti-aging. Cand plec undeva si e mancare buna, mananc chiar si fast food, dar cand stau acasa pot sa mananc piept de curcan cu salata”, a mai spus Amalia Nastase pentru aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare