Dezvoltare personala

#Otilia Mantelers #crestere copii #dezvoltare personala # dezvoltare profesionala

Cum imbini viata profesionala cu cea de familie! Sfaturi despre cresterea sanatoasa a copiilor de la Otilia Mantelers

 

Toamna aceasta,  psihologul si instructorul de parenting Otilia Mantelers si avocatul Dan Cristea iti propun sa sa te dezvolti pe toate planurile, atat in viata de familie cat si in cariera. Vei avea ocazia sa descoperi o abordare noua de parenting: una centrata pe conectare si nu pe control.

Ai ocazia sa iti imbunatatesti discursul public pentru ca mesajul tau sa fie pe deplin inteles, dar si sa inveti lucruri noi in materie de parenting in cadrul seminariilor „Sun Talks”, care au ajuns la a zecea editie. Seminariile sunt gratuite si se desfasoara in Sun Plaza.

Tema din aceasta toamna, „Dezvolta-te un pic altfel” se refera la depasirea limitelor si la dezvoltare personala pe toate planurile. Vei invata cum sa ai cel mai bun discurs public si vei primi sfaturile necesare ca sa depasesti obstacolele din calea ta. in plus, pentru ca implinirea ta vine atunci cand viata profesionala se imbina perfect cu cea de familie, vei avea ocazia sa descoperi o abordare noua de parenting: una centrata pe conectare si nu pe control.

Pe 13 octombrie, Dan Cristea va vorbi despre cum daramam cliseele intr-un discurs public. Daca vrei sa descoperi cum ai putea sa-ti imbunatatesti discursul, vino sa afli toate secretele de la un profesionist! Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare, titlu pe care l-a caştigat in 2009 in cadrul Campionatelor Mondiale din Cork, Irlanda, la categoria English as a Second Language.

"in ciuda reclamelor care incearca sa sustina contrariul, domeniul retoricii cunoaste foarte putine retete. Discursul public reprezinta in primul rand o experienta - exista un numar infinit de moduri de a transmite un mesaj convingator, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o optiune puternic personalizata. Excelenta in acest areal presupune identificarea unor cai strict personale de imbunatatire, rezultate din experiente de discurs cat mai variate, construirea unei capacitati de auto–analiza, obtinerea de sfaturi punctuale pentru depasirea unor obstacole de parcurs", a declarat Dan Cristea, Managing Associate al tuca Zbarcea & Asociatii.
 

Dan Cristea este specializat ca avocat pledant in litigii şi arbitraje internaţionale. in 2012, revista Forbes Romania l-a nominalizat in topul “30 sub 30”.

 

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbeste despre cele mai bune metode ca sa crestem cu iubire copii cu incredere in sine. “Abordarea de parenting pe care o promovez este centrata pe conectare si nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc parintilor sunt cele de la Hand in Hand Parenting si Playful Parenting: timpul special, jocul, limitele si ascultarea eliberarii emotionale prin plans si crize de furie. Am vazut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a creste si a-si dezvolta talentele cu care s-au nascut. Conectarea este ingredientul de baza al oricarei relatii interumane”, spune Otilia Mantelers, instructor de parenting.

 

Otilia Mantelers este psiholog si instructor de parenting, care promoveaza puterea terapeutica a jocului, aprofundata cu specialistul Dr. Lawrence J. Cohen. Este sustinatoarea si promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat in cadrul unui program intens de formare, initiat de organizatia Hand in Hand Parenting din SUA, al carei leader este in Romania. 
Otilia organizeaza de cativa ani cursuri pentru relatiile in familie si in cuplu si conferinte cu invitati internationali. in 2017, Otilia Mantelers a lansat cartea „Secretul Monstrului” prin care ii ajuta pe copii sa faca fata emotiilor puternice, iar pe parinti sa fie mai jucausi si mai empatici. 

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, in Sun Plaza, la etajul 1, in fata restaurantului Marty. Intrarea este gratuita, dar trebuie sa te inscrii completand formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele doua seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook si website.

Daca te inscrii la seminar, te rugam sa ajungi cu 10-15 minute inainte de ora inceperii seminarului (11.00), pentru a te putea inregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate si gazduite de Sun Plaza. Temele de discutie sunt alese de clientii Sun Plaza si au fost, de-a lungul vremii de la nutritie la astrologie, de la beauty la fashion si chiar organizare de nunti. Printre speakeri s-au numarat pana acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar si Andrei Rosu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii