Cresterea copilului

#aparatori patut #patut bebelusi

Cum integrezi un set de aparatori de patut pentru bebe in designul camerei?

Timpul capata alte valori atunci cand in viata ta apar copiii. Lumea ta si a partenerului se dilata si trebuie sa integrezi in ea si micul suflet care si-a facut aparitia in viata ta. Acest lucru il resimti in toate domeniile si aspectele vietii, chiar si atunci cand vorbim de designul intregii case. Caminul vostru trebuie adaptat nevoilor micutului si trebuie sa devina un mediu sigur, in care acesta sa fie protejat de eventuale pericole.

Trecerea de la etapa in care bebelusul tau incepe sa devina activ vine cu noi provocari, iar una dintre acestea este adaptarea si invatarea copilului sa doarma in patul lui. Odata inteleasa aceasta nevoie, apare si una dintre cele mai mari frici - teama ca cel mic sa nu cada din pat, atat pe perioada somnului, cat si in momentele cand alege sa se joace in culcusul lui.

Astfel, devine necesara nevoia achizitionarii unei aparatori patut bebe. Perfect! Dar cum faci sa integrezi aparatorile in decorul camerei lui, gandita timp de 9 luni de tine, detaliu cu detaliu, piesa cu piesa?

Tips & Tricks pentru integrarea aparatorilor pentru pat in designul camerei

1. Culoare – este un element-cheie in alcatuirea unui decor! Astfel, poti sa o consideri aliatul perfect in rezolvarea problemei tale. Atunci cand alegi un set de aparatori de patut pentru bebe, poti sa optezi pentru o culoare complementara cu nuantele pieselor decorative existente deja in camera celui mic. Aparatorile pot sa devina exact piesa care lipsea pentru completarea decorului, daca alegerea este inspirata;

2. Model – in oferta magazinului online Buy4baby.ro vei avea posibilitatea sa gasesti nenumarate modele de aparatori de patut pentru bebe, astfel incat sa gasesti exact produsul de care ai nevoie. Vei putea alege intre un bumper impletit, bumper flexibil, un mini bumper sau o protectie clasica – in functie de modelul potrivit temei camerei micutului, cat si etapei in care acesta se afla.

Spre exemplu, daca iti doresti un set de aparatori de patut pentru bebe versatil, poti opta pentru un mini bumper pe care il poti monta si demonta usor, il poti transforma rapid din protectie de pat in tarc de joaca sau il poti lua chiar si in vacanta sau la bunici;

3. Material – daca te deranjeaza ideea de a avea montate niste protectii inalte, care sa iti induca senzatia de garduri, poti alege un bumper impletit sau un rulou plusat, care sa ofere un plus de delicatete si gingasie intregului decor. Sau poti opta pentru un set de aparatori din plasa transparenta, care sa ii lase bebelusului ocazia de a putea urmari din pat parintii, in timp ce el se joaca linistit in cuibusorul lui;

4. Elemente grafice – sunt la fel de importante ca si culoarea. Poti alege protectii de pat cu desene sau diverse motive grafice, care sa completeze tema aleasa pentru camera copilului. Totodata, poti alege si modele uni, care sa ofere un plus de rafinament si eleganta camerei, fara sa o incarce suplimentar.

Intra pe Buy4baby.ro, consulta oferta completa de produse si comanda setul de aparatori de patut pentru bebe perfect pentru camera copilului tau. Siguranta si confortul se integreaza perfect in orice tip de decor. Ofera-i bebelusului tau tot ce e mai bun si ai grija sa-l protejezi de pericole, chiar si atunci cand doarme. Cazaturile din pat sunt printre cele mai frecvente si pot fi si periculoase!

 FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului