Casa

#gestionarea propriului nostru destin #levitatie #puterea gandului #succes

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum te poti folosi de puterea gandului pentru a-ti asigura succesul

Oricine doreste se poate folosi de puterea gandului si a imaginatiei pentru a-si asigura succesul. Pentru a avea o idee, pentru a putea realiza o imagine, pentru a te putea concentra pe ceea ce iti doresti, pentru a transforma realitatea si pentru a tari viata pe care ti-o vizualizezi.

Aceasta putere a gandului reprezinta ceea ce noi numim “gestionarea propriului nostru destin”.

Orice ne face fericiti intr-un anumit moment se poate realiza – fie ca este vorba de sanatate, recunoastere a meritelor, admiratie sau respect etc.

Este posibil sa iti doresti sa ai alaturi o persoana iubita care sa te respecte, sa cunosti noi oameni, sa castigi la un concurs, sa iei o bursa sau sa castigi un proiect de promovare. Acestea sunt doar cateva exemple. Dorintele se pot schimba in functie de momentul in care ne aflam.

Oricare este dorinta ta ea se poate realiza. In fiecare zi este necesar sa pui “o caramida” in constructia necesara realizarii ei. Este ca la o fundatie pentru o cladire. Fiecare caramida contribuie la infatuirea scopului urmarit.

Trebuie sa iti doresti in mod serios ceea ce vrei, pentru ca dorinta ta are o puternica energie. Acest lucru seamana cu energia care creeaza campul magnetic… si tu trebuie sa faci acest lucru cu atat de multa incredere incat sa anihilezi toate fricile.

Presedintele Roosevelt a spus candva : “singurul lucru de care trebuie sa te sperii este frica de tine”. Frica este o emotie foarte puternica care contribuie la realizarea lucrurilor de care te temi ca se vor intampla.

Daca iti doresti sa ai succes nu trebuie sa te temi niciodata de esec.

Nu trebuie sa te temi niciodata ca nu esti suficient de bun pentru un lucru, pentru ca acest lucru va chema evenimente in viata ta care vor impiedica producerea rezultatului dorit.

Ceea ce trebuie sa stapanesti pentru indeplinirea dorintelor tale este arta vizualizarii.

Tehnicile de vizualizare transcend aproape toate practicile spirituale si psihice care sunt asociate cu crearea de “magie”.

In practica taoista si buddista, in special budismul tibetan, sursa “magiei” lor incredibile, faptele lor extraordinare de rezistenta, capacitatea lor de a levita – de fapt tot ceea ce face parte din priceperea lor legendara – vin din vizualizarea mentala pe care ei o fac cu o convingere uriasa.

Cu cat tehnica artei vizualizarii si a convingerii este mai mare, cu atat vei avea mai mult randament in reusitele pe care tu le doresti.

In cazul in care esti sceptic si nu crezi in acest lucru, trebuie doar sa pretinzi contrariul. Sa te comporti ca si cum ai crede si ai avea cea mai mare convingere in acest lucru, astfel incat sa “curga” acest lucru in puterea gandurilor tale.

Pune pe pauza indoiala si temerea. Incepe cu obiective mici si cauta sa obtii lucruri simple la inceput. Adu-ti aminte sa crezi, sa te relaxezi si sa creezi imaginile din mintea ta in culori cat mai vibrante.

Incearca sa plasezi imaginea in centrul fruntii tale. Acesta este centrul “ochiului tau cosmic”.

Cu cat crezi mai mult in tine si in ceea ce iti propui cu atat o sa iti fie mai usor de realizat si de implinit.

Sursa foto: youthareawesome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea