INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Activitati pentru copii

#tabara copii #tabara

Avantajele unei tabere pentru juniori

In calitate de parinte, poate v-ati pus de multe ori intrebarea – care este tabara cea mai potrivita pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani?

 

Taberele pentru juniori sunt adresate in general copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani. Ele se desfasoara in campusuri ale unor scoli sau licee din Marea Britanie si exista multe avantaje ale acestora.

Poate cel mai important aspect este tipul de campus. Taberele pentru copii se desfasoara in campusuri “inchise”, imprejmuite, cu acces controlat si cu un numar mare de adulti (directori, profesori, coordonatori activitati si supraveghetori) prezenti in campus.

De asemenea, campusurile se afla in general la marginea oraselor sau chiar “in the countryside”, aspect care contribuie la sentimentul de siguranta. Nu veti gasi o tabara pentru juniori care sa se desfasoare in centrul unor orase mari si aglomerate ca Londra, Manchester sau Birmingham. In schimb, campusurile se afla langa orase mai mici cum ar fi Banbury (tabara de la Bloxham School), Rugby (tabara de la Rugby School), Cheltenham (tabara de la Dean Close School) sau Bishop’s Stortford (tabara de la Bishop’s Stortford College). Toate aceste orase au intre 20 000 si 50 000 locuitori, fiind astfel o destinatie potrivita pentru o excursie de dupa-amiaza, insa oferind in acelasi timp si sentimentul de siguranta si familiaritate al unui orasel de provincie tipic britanic.

Facilitatile din campusurile scolare care gazduiesc aceste tabere sunt cu adevarat impresionante! Astfel, copiii care participa la o tabara de vara intr-o scoala de tip boarding au acces la: terenuri imense de joaca in aer liber, spatii verzi, piscina acoperita, sala de sport, sali de clasa moderne, sala de spectacole, studiouri de dans, ateliere de pictura/desen si lista poate continua.

Programul unei tabere pentru copii este alcatuit astfel incat copiii sa fie ocupati de dimineata pana seara. Cursuri de limba engleza, activitati distractive (dar si educative), sporturi, jocuri, concursuri, excursii si vizite – toate acestea sub supravegherea coordonatorilor din campus!

Excursiile incluse in programul taberei au loc in parcuri tematice, localitati istorice sau parcuri de distractii destinate varstei lor. Daca in taberele pentru adolescenti, excursiile sunt in orase mari ca Londra sau Birmingham, copiii mai mici pot vizita locatii ca: Harry Potter Studios, Windsor Castle, Cambridge sau Thorpe Park!

Nu in ultimul rand, ar trebui mentionat si faptul ca de cele mai multe ori, scolile care gazduiesc taberele pentru copii sunt scoli de renume din Anglia - boarding schools de top cu rezultate remarcabile si cu elevi care dupa absolvire continua studiile cu succes la universitatile de top din UK, SUA sau Elvetia.

Toate aceste aspecte duc spre o singura concluzie – taberele internationale pentru copii reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru vacanta copiilor cu varste intre 8 si 14 ani, care vor experimenta cultura britanica si se vor juca si distra, exersand in acelasi timp limba engleza si facandu-si prieteni noi din alte tari, totul intr-un mediu sigur si sub coordonarea unor profesionisti!

Toate informatiile cu privire la taberele internationale se pot regasi pe site-ul https://www.mirunette.ro/!

 FOTO: mirunette.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau