Poze coplata

Iata cele mai relevante poze despre coplata de pe acasa.ro

Cele mai citite despre coplata

Tichetele pentru coplata in sanatate, introduse in toamna

Tichetele de sanatate vor fi introduse in toamna si romanii vor plati pana la 600 lei pe an pentru ingrijirea medicala in sistemul de coplata. Serviciile de urgenta vor fi singurele gratuite.

Coplata pentru serviciile medicale, de la 1 septembrie

Ministrul Sanatatii vrea eliminarea spagii la doctor prin introducerea coplatii pentru anumite servicii medicale. Banii pacientilor vor fi folositi de la 1 septembrie pentru finantarea serviciilor

Coplata in sanatate: 100 lei pe saptamana de spitalizare

Detaliile coplatii din sanatate urmau sa fie tinute secrete pana la 1 iulie, dar primele estimari au aparut. Vizita la medicul de familie ne va costa 5 lei, cea la medicul specialist 10 lei si

Cele mai noi despre coplata

Ministerul Sanatatii restrange pachetul de servicii medicale de baza de la 1 ianuarie

Incepand cu 1 ianuarie 2014, Ministerul Sanatatii va restrange numarul serviciilor medicale incluse in pachetul de baza si decontate de CNAS. Astfel, romanii se vor vedea nevoiti sa plateasca pentru servicii care, in prezent, sunt gratuite, cat si sa incheie asigurari private de sanatate.

Guvernul a introdus coplata: din aprilie vom plati taxa de spitalizare

Guvernul a aprobat ieri hotararea guvernamentala privind coplata. Astfel ca pacientii vor plati din luna aprilie a acestui an o suma cuprinsa intre 5 si 10 lei pentru serviciile de spitalizare. Cazurile de urgenta fac exceptie de la coplata.

Coplata in sanatate, dezaprobata de peste jumatate dintre romani

Peste jumatate dintre romani nu sunt de acord cu introducerea sistemului de coplata in sistemul sanitar incepand cu luna martie, este concluzia unui studiu comandat de Institutul Aspen Romania.