Filme

#cinema #filme noi

Cineplexx te transforma din spectator in gamer cu filmul Gran Turismo

 

Bazat pe fapte reale, „Gran Turismo” este filmul eveniment al verii care promite sa devina inspiratie pentru o intreaga generatie de tineri pasionati de jocuri video si sport. Din 9 august, actiunea ajunge in avanpremiera pe marile ecrane de la Cineplexx cu o super campanie menita sa demonstreze ca visele pot deveni realitate si nimic nu se compara cu experienta de vizionare de la cinema.

Astfel, in numele pasiunilor care aduc succesul si a emotiei colective din fata marelui ecran, Cineplexx lanseaza campania „Tu conduci jocul” prin care, in perioada 9 august – 7 septembrie, toti cei care isi cumpara bilet la filmul „Gran Turismo” pot castiga prin tragere la sorti, una dintre cele cinci console de gaming marca ASUS ROG ALLY. Printre cele mai performante gadgeturi de gaming, consola ROG ALLY va scoate la iveala talentul de gamer din orice spectator.

Campania este valabila doar in reteaua de cinematografe Cineplexx – Baneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare si Targu-Mures iar premiile ASUS ROG ALLY vor fi repartizate cate unul pe fiecare locatie. Fanii filmului pot achizitiona bilete atat online din aplicatia Cineplexx, de pe site sau cinemagia.ro, cat si direct de la casele de bilete din cinematograf. Codul unic de pe bilet poate fi inscris o singura data in campanie, insa mai multe bilete inseamna mai multe sanse de castig.

Cu Orlando Bloom, David Harbour si Archie Madekwe in rolurile principale, „Gran Turismo” este povestea lui Jann Mardenborough, un tanar care are sansa sa-si implineasca un vis ce parea de neatins. Pasionat pana la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann castiga o serie de competitii organizate de Nissan, iar asta il pune la volanul unei masini de curse reale si ii da sansa sa participe la curse oficiale.

Filmul bazat pe o poveste reala este distribuit pe marile ecrane de catre InterComFilm Distribution incepand din 9 august.

Mai multe informatii despre conditiile de participare si regulamentul campaniei „Tu conduci jocul” pot fi gasite pe site-ul www.cineplexx.ro sau la casele de bilete din cinematograf.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanti operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, cu o experienta de peste 50 de ani in industrie. Compania opereaza in prezent peste 60 de cinematografe in 12 tari: Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia si Romania, unde acesta detine cinci locatii – Baneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu si Targu-Mures.

Foto: https://www.cineplexx.ro/events/1137

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea