Amenajarea gradinii

#fantana de gradina #gradina #fantana #fantana decorativa

Accesoriul pe care trebuie sa il ai pentru o gradina de vis!

Fantanile sunt esentiale pentru o gradina speciala. Acestea sunt o necesitate in gradina dvs., pentru ca dau aer curat si raspandesc liniste si relaxare.
Daca doriti sa aveti o gradina admirata de toata lumea, va oferim cateva variante unice de fantani pentru gradina dvs., ceea ce va atrage cu siguranta atentia tuturor oaspetilor, iar entuziastii in ale gradinaritului vor invidia decorul creat cu ajutorul fantanilor. Iata cateva idei stralucitoare:

Fantana de lemn

Daca doriti sa aveti o gradina cu aer rustic, atunci cea mai buna alegere pentru gradina este fantana din lemn. Este acoperita cu un material plastic, pentru a rezista la umezeala si a nu se umple mucegai.

Ghivece pentru flori

Vasele de flori sunt versatile si le puteti folosi in gradina in mai multe moduri. Luati trei vase de diferite dimensiuni si cu ajutorul lor puteti crea un design unic. Desigur, ideea dumneavoatra va fi preluata de altii, deoarece arata foarte dragut si atrage imediat atentia.

Vaze ceramice

Usor de realizat si cu un impact vizual puternic, fantana din vase ceramice este o atractie in orice fel de gradina. Viu colorata, aceasta fantana poate fi conectata la apa folosind un sistem de energie solara.

Cortina

Desi mai greu de realizat, fantana panou este intr-adevar deosebita. Pe langa faptul ca va oferi un aer sofisticat si elegant gradinii dvs., este perfect pentru serile lungi de vara in care veti vrea sa va relaxati in gradina.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare