Accesorii

# pantofi vara #pantofi #tendinte

Pantofi vara 2022 - tendinte de adoptat

Pantofii sunt accesorii fabuloase care te ajuta sa treci cel mai usor de la o tinuta mai banala sau mai clasica la una Wow. Nimic nu se compara cu cea mai frumoasa pereche de pantofi pentru a sublima un look stilat. Sunt cireasa de pe tort pentru cel mai reusit look, dar si cel mai fashion.

Femeile care sunt dependente de pantofii de vara trebuie sa se pregateasca. Sezonul se anunta deja fatal, cu cele mai frumoase modele de pantofi, de purtat peste tot. Am  putea spune chiar ca tendintele acestei veri sunt magice.

Care sunt deci cele mai cool tendinte pe care sa mizezi?

Pantofii cu un stil retro. Pantofii retro sunt modele de pantofi tari, cu un stil vintage sic, care vor pune cel mai bine in valoare picioarele tale. Sunt perfecti pentru cel mai frumos look preppy alaturi de o bluza estivala.

Mocasinii. Iti doresti sa joci cartea stilului clasic, dar iti doresti un supliment de stil? Atunci, ai neaparat nevoie de atemporalii mocasini. Cu un look preppy si casual in acelasi timp, se pot purta in orice anotimp.

Pantofii cu toc si cu sireturi. Alege modele de pantofi cu toc si cu sireturi, care sa iti puna cel mai bine Picioarele in valoare, mai ales cei in nuante de camel. Vor arata cel mai bine alaturi de o rochie alba, de exemplu.

Dar, poti sa alegi si sandalele cu sireturi, un must-have al acestei veri. Pot sa fie alese in nuante mai puternice sau in nuante mai flashy si merg de minune cu toate tinutele verii tale. Sunt modele de pantofi sic care pot sa mearga de minune cu o tinuta de seara sau la o ocazie mai speciala.

Pantofii cu toc gros, cea mai frumoasa tendinta a verii. Modelele de pantofi cu toc gros sunt foarte in voga de ceva sezoane incoace. In nuante mai pop sau mai pastelate, nude, cu bride mai late sau mai fine sunt modele ce se vor vedea peste tot in aceasta vara.  

Pe langa pantofii cu toc gros, pantofii cu toc mai mic, adica Kitten Heels, sunt si ei foarte in voga.  Deci daca nu te simti in largul tau in pantofii cu toc inalt, nu trebuie sa intri in panica, poti alege pantofii Kitten Heels, care arata de minune cu o pereche de mom jeans. Sau in versiune mai eleganta, se pot purta alaturi de o rochie neagra din satin si de o geanta stralucitoare.  Se pot purta atat cu o pereche de pantalonii, cat si cu o rochie. Si merg foarte bine cu un stil BCBG. 

Pantofii deschisi sunt cele mai in voga modele de pantofi pentru aceasta vara. Sabotii cu talpa din lemn si cu tinte, pantofii tip babies reeditati pentru 2022, pantofii slingback bicolori, pantofii din piele impletita, sunt modele de pantofi in care merita sa investesti in aceasta perioada si pe care trebuie sa ii ai daca vrei sa ai cel mai frumos look in acest sezon estival.

Sandalele cu talpa groasa sunt si ele o alegere buna. Mai ales cele care au paiete sau au nuante de bej care se pot purta cu blugi sau cu o maxi dress cu imprimeu floral. 

Care sunt nuantele pe care sa mizezi in aceasta vara?

Daca esti in cautarea modelelor de pantofi perfecti, care sa iti puna cel mai bine in valoare tinutele, cea mai buna alegere- pantofii in nuante de verde. Nuanta de roz este si ea cea mai in voga. Nuantele pastelate, dar si cele mai clasice de bej sau de alb te vor pune si ele in valoare.

FOTO: adobestock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare