Accesorii

# cadouri pentru cei dragi #idei de cadouri #cadouri

Idei de cadouri pentru cei dragi

De cele mai multe ori, cadourile se oferă cu diferite ocazii. Zile de nastere, onomastice sau la sarbatori. Ce ar fi daca ai face cuiva drag din viata ta un cadou fara motiv? Pur si simplu, in semn de apreciere si de recunostinta. Daca imbratisezi aceasta idee si crezi ca ti s-ar potrivi, iata aici cateva sugestii de cadouri pe care ai putea sa le pregatesti.

 

Pentru o femeie deosebita din viata ta

Indiferent ca e vorba de mama, bunica sau prietena ta cea mai buna, un parfum este mereu binevenit pentru orice femeie. In aceasta situatie, este necesar sa cunosti brandurile preferate, dar si parfumul specific. Ii poti alege un Paco Rabanne sau orice alt parfum pe care stii ca il poarta. Chiar daca ii iei varianta pentru zi sau pe cea de seara, important este sa stii exact ce sa ii alegi.

Daca ati discutat si vrea sa incerce o aroma noua, trebuie sa afli daca ii plac parfumurile fructate, lemnoase sau marine. In functie de acest lucru, i-ai putea alege urmatorul cadou.

O alta idee de cadou ar fi cartile. Daca femeia speciala din viata ta este pasionata de  beletristica sau de literatura fantastica sau poate, pur si simplu, ii place sa gateasca, atunci ii poti comanda cartile preferate ale autorilor favoriti.

Produsele de ingrijire personala sunt bine primite de fiecare data. Sigur stii ce tip de ten are cea careia vrei sa ii cumperi un astfel de cadou. Si aici e important brandul pe care il foloseste, dar si tipurile de produse care ii plac. Alege-i cu grija crema de corp si pe cea de fata, dar ai grija si la sampon si la balsamul pe care le utilizeaza.

O experienta poate fi o alta idee de cadou. Un masaj sau o zi la SPA, o zi la salonul de infrumusetare sau o sedinta de machiaj profesionist. Acest tip de atentie, cu siguranta, ii va aduce o mare bucurie.

O bijuterie va incanta mereu orice femeie. Aurul, argintul sau doar o creatie spectaculoasa pot fi cadoul ideal oferit celei careia vrei sa ii faci o surpriza placuta.

Pentru un barbat deosebit din viata ta

Vrei sa iti bucuri tatal, bunicul sau un prieten, asa, pur si simplu.

O zi petrecuta impreuna la inot, la o sala de biliard, tenis de masa sau chiar pe pista de carturi va fi surpriza ideala de care sa va bucurati impreuna.

O alta idee de cadou pentru baieti ar putea fi bilete la un meci de fotbal, baschet sau handbal al echipei preferate. Daca mergeti impreuna, cu siguranta, va fi o experienta de neuitat.

Daca are pasiuni si colectioneaza obiecte, cum ar fi soldatei de plumb sau machete de masini, te poti interesa ce ii lipseste si il poti surprinde cu un asemenea cadou.

La fel ca si la doamne, daca ii stii preferintele, ii poti cumpara parfumul preferat. De obicei, barbatii prefera aromele acvatice sau lemnoase. Insa ai grija sa stii cu exactitate cu ce ii place sa se dea, ca sa ii alegi cadoul potrivit de care sa se bucure.

Sau poate ii place sa mestereasca si sa se ocupe singur de reparat sau de creat mobilier din casa. In acest caz, ii poti lua in dar o trusa de scule care sa il ajute sa isi duca pasiunea mai departe.

Indiferent de ce alegi sa faci cadou, important este ca acesta sa fie facut din suflet, sa fie personalizat, sa fie ales pentru persoana respectiva dupa ce te-ai documentat si stii exact ce i-ar aduce bucurie. Nu trebuie sa ai vreun motiv sa cumperi cuiva ceva in dar. Cadourile pot fi facute si in semn de multumire si de recunostinta.

FOTO: shutterstock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului