Accesorii

# bijuterii cuplu #bijuteii #bijuterii personalizate #ziua indragostitilor

Bijuterii personalizate pentru cupluri - cadouri de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor vine doar o data pe an, asa ca nu pierdeti ocazia de a arata cuiva special ce simti cu adevarat. Bijuteriile si accesoriile personalizate sunt cadouri ravnite in luna Februarie, asa ca surprindeti jumatatea cu piese gravate cu mesaje din inima.

Pentru ca voastra straluceste mai tare ca niciodata, sarbatoriti Valentine’s Day cu seturi de bratari personalizate, disponibile intr-o gama extinsa de modele minunate. Aacestea sunt usor de gravat cu mesajul dorit, cu numele voastre sau cu momente frumoase petrecute impreuna.

Povestea voastra de dragoste poate fi transpusa intr-un set de pandantive personalizate. Diferite forme si modele, texte si simboluri gravate, toate formeaza o conexiune vizuala care reflecta profunzimea relatiei. Veti avea fiecare o piesa care va transpune ceea ce insemnati unul pentru celalalt.

Bijuteriile ce impreuna formeaza un intreg au fost intotdeauna apreciate. De ce sa nu aveti o parte din inima fiecaruia cu setul de Breloc pentru El si Inel pentru Ea? Personalizate pentru a prezenta un mesaj de dragoste impartit in doua pentru ca fiecare sa poarte aproape sentimentele impartasite si gravate pe bijuterii.

Un ansamblu modern si fermecator este dat de setul de bratari cu pietre semipretioase imbinate cu cilindri personalizati din Argint 925. La prima vedere acestea prezinta o legatura subtila, dar la o examinare mai atenta, prin intermediul gravuri personalizate de pe cilindri, bratarile reflecta dragostea purtata unui altuia si felul in care relatia voastra se armonizeaza.

La Chic Bijoux vei gasi bijuterii personalizate de Valentine’s Day sau Dragobete potrivite pentru fiecare stil si tip de relatie. De la lantisoare argint 925 si pana la bratari din aur de 14K, fiecare reprezinta cadoul perfect ce va incapsula toata dragostea si pasiunea ta.

Parcurgeti selectia de bijuterii personalizate pentru cupluri si garantat vei gasi ceva complet unic si personal pentru jumatatea ta!

Surse foto: www.chicbijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare