Vedete internationale

#copii Melissa McCarthy #Melissa McCarthy #curatenie #reguli

Melissa McCarthy isi pune copiii la treaba. Acestia ajuta la curatenia casei, iar actrita este foarte stricta cu regulile pe care micutii trebuie sa le respecte

Cand vine vorba de treburile casnice si de copii, in mod ideal, daca este vorba de o familie, treburile ar trebui impartite in mod echitabil intre membrii familiei. Acum este momentul sa auzi povestea Melissei McCarthy, care isi obliga fiicele sa ajute la curatenie, in ciuda faptului ca este bogata si faimoasa: "Sunt stricta".

Dar este bine cunoscut faptul ca acest lucru nu se realizeaza de multe ori si poate fi dificil sa se faca actiunea. Iar acest lucru nu face exceptie in cazul personalitatilor publice, deoarece din declaratiile lor reiese clar care este pozitia lor in aceasta problema.

Ce starneste rumoare stilul de parenting al Melissei McCarthy?

De data aceasta, Melissa McCarthy a fost cea care a precizat ca isi obliga fiicele sa o ajute la curatenie, in ciuda faptului ca este milionara. O astfel de actiune a generat multa uimire, ea remarcand ca, in ciuda faptului ca are foarte multi bani si posibilitati, pastreaza totusi ideea de a-si creste fiicele in cel mai bun mod posibil, evitand astfel ca acestea sa fie rasfatate in exces. Toate acestea pot fi aflate datorita declaratiilor date revistei People, unde pe langa faptul ca vorbeste ca nu este atat de relaxata in acest aspect, si are destul de clare si limitele retelelor de socializare.

Cu toate acestea, o parte din succesul ei in cresterea fiicelor sale este ca imparte procesul cu sotul ei pentru a o tine cu picioarele pe pamant.

"Ben mi-a dat un sfat bun cand mi-a spus: "Cand incerci sa le faci sa isi curete camera, sa isi organizeze garderoba, sa faca toate aceste lucruri", el spune: "Ai 52 de ani. Cand aveai 14 ani, faceai asta? Fara indoiala ca responsabilitatile parentale si cele casnice vor face intotdeauna parte din viata de zi cu zi si ar trebui sa fie bine analizate. Datorita experientelor celebritatilor care vorbesc despre mediul lor, putem vedea ce procese sunt utile si cand este necesar sa cedam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare