Vedete internationale

#obstructie intestinala #medici legisti #cauza deces #lisa marie presley

Medicii legisti au facut public motivul decesului Lisei Marie Presley. De ce a murit fiica lui Elvis Presley

Medicii legisti au facut primele dezvaluiri cu privire la decesul fiicei lui Elvis Presley. Lisa Marie Presley a decedat pe 12 ianuarie 2023.  

 

Desi dupa momentul decesului, in presa au aparut mai multe teorii, abia acum a fost facuta publica cauza adevarata a decesului.

Potrivit medicilor legisti, Lisa Marie Presley a murit in urma unui obstructii a intestinului subtire, o complicatie aparuta in urma unei interventii chirurgicale bariatrice de slabire, sustin medicii legisti, potrivit Reuters

„Obstructia a fost sub forma unui intestin subtire sugrumat cauzat de aderente care s-au dezvoltat dupa o interventie chirurgicala bariatrica efectuata cu ani in urma. Este o complicatie cunoscuta care intervine pe termen lung in acest tip de interventie chirurgicala”, se arata in raportul medical, potrivit sursei citate.  

Lisa Marie Presley a decedat la varsta de 54 de ani.  Era singura fiica a lui elvis Presley.

Lisa Marie Presley a avut patru soti: Danny Keough, cantaretul Michael Jackson, actorul Nicolas Cage si cantaretul Michael Lockwood. Din ultima casatorie au rezultat doi copii: gemenele Finley Aaron Love Lockwood, Harper Vivienne Ann Lockwood, in varsta de 14 ani. Cantareata mai avea doi copii din prima casatorie: pe Riley Keough, in varsta de 33 de ani, si pe regretatul Benjamin Keough. Benjamin Keough a decedat in 2020, la varsta de doar 27 de ani, cand a decis sa-si puna capat zilelor.

FOTO: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare