Vedete internationale

#shakira #londra #iubire #dragoste

Shakira iubeste din nou? Cu cine a fost surprinsa la Londra

De cand s-a despartit de Pique, Shakira nu a inceput nicio alta relatie, chiar daca presa a cuplat-o cu fel si fel de vedete.

In timp ce despre Gerard Pique se spune ca ar urma sa se casatoreasca cu Clara Chia Marti, Shakira apare in paginile presei din intreaga lume ca fiind curtata de mari celebritati.

Dupa ce l-ar fi refuzat pe Tom Cruise, alaturi de care a aparut la o cursa de Formula 1, despre artista din Columbia s-a spus ca ar avea o relatie cu Lewis Hamilton.

Shakira si pilotul de Formula 1 au fost vazuti de mai multe ori luand masa impreuna in oras, insa acum noi informatii ies la iveala. Cantareata ar juca la mai multe capete, dupa cum se spune.

Pe 12 iulie, dupa ce a luat masa in oras cu Lewis Hamilton si a vazut din tribune cursa de Formula 1 de la Silverstone, Shakira ar fi iesit in oras si cu Jimmy Butler, faimosul jucator din NBA.

Despre Shakira si Butler s-a mai scris ca ar forma un cuplu, dupa ce artista a fost in tribune la cateva meciuri jucate de Miami, echipa la care evolueaza Jimmy.

„Jimmy o face să zambeasca si Shakira adora sa petreaca timp cu el. Nu e deranjata deloc de diferenta mare de varsta. Au iesit de cateva ori impreuna, dar lucrurile sunt la inceput, e prea devreme sa spunem daca relatia are potential pe termen lung. Cei doi se cunosc de putin timp, dar ambii copii ai Shakirei sunt fani ai jucatorului din NBA”, a spus un apropiat al celor doi, pentru US Weekly.

Intre Shakira si Jimmy Butler este o diferenta de 12 ani, artista fiind nascuta in 1977, in timp ce el este nascut in 1989.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului