Vedete internationale

#hmilton #shakira #relatie

Hamilton nu mai vrea sa auda de Shakira. Ce s-a intamplat, de fapt, cu relatia lor

De cateva luni, in presa din intreaga lume a aparut informatia potrivit careia Shakira ar avea o relatie cu Lewis Hamilton.

Fosta partenera a lui Gerard Pique a fost vazuta tot mai des la cursele de Formula 1, de multe ori fiind filmata chiar in padocul celor de la Mercedes, echipa pentru care concureaza pilotul britanic. Mai mult decat atat, in mediul online au aparut si filmulete cu Shakira si Pique in timp ce luau masa la diferite restaurante.

Insa, in timp ce lumea credea ca Shakira si Hamilton formeaza un cuplu, in spatiul public apareau si informatii potrivit carora cantareata si-ar dori o relatie cu Jimmy Butler, jucator de baschet in NBA.

Dupa ce Hamilton a vazut ce scrie presa, se pare ca a luat o decizie radicala, dupa cum noteaza jurnalistii din strainatate.

Pilotul de Formula 1 ar fi dezvaluit ca nu are si nu a avut nicio relatie cu Shakira si ca toate intalnirile lor au fost puse la cale de echipa lui de PR. Mai exact, totul a fost doar o strategie de marketing!

Insa Lewis Hamilton afirma ca nu el si-a dorit acest lucru, ci totul a fost pus la cale de Shakira, care voia ca intreaga planeta sa creada ca ea este intr-o relatie cu el. Si acum el le-ar fi cerut celor din jurul sau sa o tina la distanta de el pe Shakira, sa nu o mai vada in padocul Mercedes si sa nu mai intre in restaurantele in care se afla el!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare