Vedete internationale

#sophie turner #joe jonas #divort

Divort cu scantei. Ce se intampla intre Sophie Turner si cantaretul Joe Jonas

Divortul dintre Sophie Turner si Joe Jonas se complica pe zi ce trece. Actrita din celebrul serial "Game of Thrones" a depus o petitie in care solicita fostului ei sot sa ii predea custodia copiilor si sa ii aduca acasa, in Anglia, conform unor documente judiciare obtinute de CNN.

 

Petitia mentioneaza "retinerea abuziva" a copiilor lor "in New York City, departe de resedinta lor obisnuita din Anglia", subliniind ca au stabilit Anglia drept "locuinta permanenta" incepand din aprilie 2023.

In timp ce Sophie Turner se afla la filmarile pentru un nou serial, Joe Jonas a avut grija de cele doua fiice ale lor in timp ce era in turneu cu trupa sa "The Jonas Brothers". Acest aranjament fusese convenit intre cei doi. Actrita planuia sa se intoarca in Anglia cu copiii luna aceasta, dar cand a incercat sa obtina pasapoartele lor de la Joe Jonas saptamana trecuta, acesta s-a opus.

Cantaretul Jonas Brothers, in varsta de 34 de ani, care este cetatean american, cere custodia comuna a celor doua fiice ale lor: Willa, nascuta in 2020, si cel de-al doilea copil al lor, nascut anul trecut, a carui identitate nu a fost dezvaluita public.

„Joe si Sophie au avut o intalnire cordiala duminica trecuta la New York, cand Sophie a venit la New York pentru a fi cu copiii. Acestia au fost cu ea de la acea intalnire”, a declarat reprezentantul lui Joe Jonas pentru CNN. „Impresia lui Joe despre intalnire a fost ca au ajuns la o intelegere si ca vor incerca sa se inteleaga de dragul copiilor.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare