Vedete internationale

#boala beyonce #copilarie #beyonce #boala

Cu ce boala se confrunta Beyonce inca din copilarie. "Tatal meu imi punea ulei pe scalp"

Beyoncé Knowles-Carter, cunoscuta pentru cariera sa muzicala de succes, a facut recent niste declaratii sincere despre afectiunea cu care a fost diagnosticata inca din copilarie, respectiv psoriazis.

Intr-un interviu acordat revistei Essence, Beyonce a vorbit despre impactul pe care aceasta afectiune l-a avut asupra relatiei sale cu parul sau si despre amintirile legate de tratamentul psoriazisului din copilarie.

Aceste declaratii reprezinta o rara incursiune a artistei in aspecte personale si medicale ale vietii sale, aratand o latura mai vulnerabila si autentica a celebritatii de 42 de ani. Prin impartasirea experientelor sale, Beyonce arata ca aceste momente din copilarie au fost sacre pentru ea si ca a invatat sa isi gestioneze afectiunea sub indrumarea si sprijinul parintilor sai.

Beyonce a lansat recent o linie de produse destinate ingrijirii parului, inspirata de propriile sale experiente cu psoriazisul. Aceasta initiativa poate fi perceputa ca un efort de a incuraja si sprijini alte persoane care se confrunta cu aceasta afectiune.

„Am atat de multe amintiri minunate legate de parul meu. Relatia pe care o avem cu parul nostru este o aventura foarte personala. Imi amintesc ca mi-am petrecut copilaria in salonul de coafura al mamei sau cand tatal meu imi punea ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul... Acestea sunt momente sacre in ochii mei”, a declarat Beyonce. Astfel de discursuri deschise pot contribui la cresterea constientizarii si la reducerea stigmatizarii asociate cu anumite afectiuni medicale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare