Vedete internationale

# regele charles #cancer

Ce tip de cancer ar putea avea Regele Charles! Un medic renumit a venit cu declaratii

In urma cu mai bine de o saptamana, intreaga planeta a fost luata prin surprindere de un anunt facut de catre Casa Regala din Marea Britanie: Regele Charles are cancer!

Chiar daca familia regala nu a vrut sa ofere mai multe detalii despre boala regelui, presa din intreaga lume a inceput sa speculeze pe marginea acestui subiect si sa afirme ce tip de cancer ar putea avea Charles.

Pana in prezent tot nu s-a aflat exact ce tip de cancer are Regele Charles, insa un renumit medic roman a venit cu unele declaratii pe marginea acestui subiect.

„E foarte probabil ca, in cadrul evaluarii pentru adenomul de prostata, nu stim daca e tratat medicamentos sau tratat chirurgical, se poate descoperi, in functie de evaluarile imagistice de inalta performanta, inclusiv cancer recto-sigmoidian. Poate fi o supoziție.

Noi, in momentul actual, nu stim exact ce tip de cancer este luat in discutie. Stim ca face, probabil, o chimioterapie. Standardul de investigatii presupune cateva lucruri care au ramas in picioare de cateva zeci-sute de ani. Adica tuseul rectal.

In cadrul unui tuseu rectal poti evalua toata zona respectiva, nu numai peretele rectal si zona posterioara a prostatei. Poti evalua sfincterul, formatiuni tumorale, rectale. Poate ca in cadrul unui tuseu rectal sau un RMN dedicat pentru prostata, asa numitul RMN multiparametric, a existat o descoperire incidentala imagistica de inalta performanta a unei alte patologii”, a spus medicul Mihai Dobra pentru DC News.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare