Vedete internationale

#fiul sau #pozitiv #coronavirus #cantareata #pink

Cantareata Pink si fiul sau de trei ani, testati pozitiv cu COVID-19. "Aceasta boala este grava si reala"

Cantareata Pink a dezvaluit pe contul de Instagram ca atat ea, cat si fiul ei in varsta de 3 ani au fost infectati cu coronavirus.

Cei doi au fost depistati pozitiv in urma cu doua saptamani si dupa o perioada de izolare, noile teste au iesit negative.

"In urma cu doua saptamani, fiul meu, de trei ani, Jameson, si eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenta primara a avut acces la teste si rezultatele au fost pozitive. Familia mea era deja autoizolata in casa si am continuat sa facem acest lucru in ultimele doua saptamani dupa instructiunile medicului nostru. In urma cu doar cateva zile, am fost testata din nou si acum rezultatele sunt negative," a scris artista pe contul sau de Instagram.

Pink a vorbit despre testarea cu noul coronavirus si criza produsa in jurul acesteia, numind testarea "un esec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibila. Aceasta boala este grava si reala. Oamenii trebuie sa stie ca sunt afectati tinerii si batranii, sanatosi si nesanatosi, bogati si saraci si trebuie sa facem testarea gratuita si accesibila la scara larga pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii si comunitatile noastre," a mai notat Pink.

Pink va dona 1 milion de dolari

Cantareata se implica in lupta impotriva COVID-19 si a anuntat ca va dona 1 milion de dolari unui spital din Philadephia care a inregistrat peste 8.500 de cazuri infectate cu noul virus si peste 100 de decese si unei fundatii.

Pink nu este singura vedeta testata pozitiv cu coronavirus. Pe aceeasi lista mai apar Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, si actorul Game of Thrones, Kristofer Hivju.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare